Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Azért kezd túl sok leni ezekből a lufikból a BÉT-en! Kicsit elgondolkodtató, hogy milyen befektetőket tudtak magukhoz vonzani.... megnéztem a tulajdonosi kört, úgygondolom nekik ,,zsebpénz,, lesz a bukó, de azért hogy lassan csak 2 papír marad a magyar piacon az nem más mint a ,,tőzsdefejlesztés,, fantasztikus eredménye. Bravó! Fiúk valamit tenni kellene, de be is lehetne zárni lassan az egész kócerájt alternatív megoldásként....
Anno a BTEL-nél is a kötvény visszafizetésnél kezdődtek a gondok. . Attól, hogy 1000, vagy 100, vagy 50 valaminek az ára, ami pillanatnyilag 0-t ér, még nem lesz vonzó. (Habár a 0-nál kevesebbet ér jelenleg, mert van tartozása.) Lehet, hogy itt is lesz majd roncsderbi, amikor még egy speki meghúzást csinálnak benne. A BTEL-nél, és a Csepel holdingnál (és mindegyik csődközeli papírnál) volt. . A BitGap révén volt valami bevétele CyBergnek, de ha a programozókat nem fizetik ki, akkor röhögve találnak most másik állást. Szóval még azt a kis bevételt sem látom biztosítottnak. . Viszont a cég vezetője RÓZSA Balázs, vagy SZABÓ Erik nagyon meggyőző lehet. Sikerült rávenniük az OTP-t, Nyúl Sándort ..., hogy nagyobb részesedést vegyenek a cégből. Az MFB-t, hogy a kötvényiket lejegyezzék. A BitGap tulajdonosait, hogy CyBERG részvényekért beolvadjon a BitGap.
ezzel a papírral meg mi van? miért adják ennyire? az utóbbi 200 napban 1950 árfolyamon volt a legnagyobb forgalom, ehhez képest az 500Ft elég jutányos ár
Nem tudom honnan veszed, hogy mit gondoltam vagy gondolok, de láthatóan ott harmadolt utána az árfolyam, jó kacagást! Itt sem ártana, ha a hírek értelmezésére koncentrálnál.
Van itt baj gazdagon. :) 600 millás per, kötvény ami nincs kifizetve, és egy "átszervezés" melynek az a lényege, hogy már a fejlesztőket sem tudják fizetni azaz "kiszervezték" őket. Aki először beadja a felszámolási eljárást, az viszi csődbe...
Megnéztem a doksiban hivatkozott kötvény módosításokat. Sejtettem, hogy a fizetéssel kapcsolatosak lesznek: 2022. december 15.-én lett volna esedékes az első törlesztés, amit áttettek 2023. június 15-re. Az összeg 50.000.000 Ft lenne, amit röhögve ki kellene fizetniük, de ha ez sem megy, akkor kurva nagy baj lehet. . A többi törlesztést már nem is érdemes nézni, mert törölték, majd egy összegben a futamidő végén 2025. december 15-én lesz esedékes. (Szerintem erre már keresztet vethet az MFB, az első 50M Ftra talán nem.) . És akkor még jön a nem tervezett PayCap per költsége is, ami szintén viszi a pénzt.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.