A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Felénk a nevén szólítják az embert, de legalább a nicknevén. Szintén nem százas barátod kitalálta egyszer rám ezt a nevet gondolta most lebuktat vagy nem tudom, de h közöm nincs hozzá az fix. Örülök hogy bejönnek a Dénesek neked. Nem elemzo barátunk meg sosem árulja el ki neki a dénes..Hát ennyit érünk mi neked ketteske?
Mi a bajod a Dénessel? Nekem kifejezetten tetszik. Vagy legyen inkább Dionízia? Csak szólj. Cserébe te is szólíthatsz engem Bélának, engem nem zavar, szép régi magyar név. Sonnyboy is lehetek, ahogy már ajánlottam.
Igen ez tetszett nekem is Fb coin tetszene neki, mert azok a megbízható népek 😀 Ezek mind labdába se rúghatnak, centralizált coinok, usdnél igyanúgy kitéve a monetáris politikikának, fb megár bizonyított. Még a jelszavakat sem titkosítják..Mit várhatunk tőlük?
a topik cime mint azt mar jo parszor targyaltuk figyelem felketo nevezhetjuk jo kampany vagy reklam szovegnek is... BTC jelenleg is valtoztatja a penzugyi rendszert... eppen az Inlock az egyik pelda, hogy milyen modon; mar tudsz hitelt felvenni kryptora; ill. elhelyezheted letetbe... szoval a bank es penzugyi szokasokat es lehetosegeken valtoztat. Nem muszaly fiatba atvaltani, Londonban es mo-on is lehetett ingatlant vasarolni BTC-ert. Egyebkent engem mar nem a BTC ara hanem vasarlo erteke jobban erdekel... Az a baj hogy ez a niked se lesz mar velunk nehany ev mulva amikor sok embernek mar jelentosen fog megvaltozni a velemenye a kryptokkal kapcsolatban...
Jó lenne ha a nevemen szólítanál, továbba nem mondanád meg helyettem, hogy mire gondolok. Dénes a szerelmed vagy ki az? Rajta közösködtök Mr. 2 vel?.Csak tudjam már te remek ember. Miért nem szólítasz Brad Pittnek? A szemünk állítólag hasonlít.. Vagy csak a Dénesekre buksz? Tudnék neked egyet bemutatni, de sztem lecsapna jobb kézzel amíg a balban a sörét tartja. Vagy keményen szereted? Akkor talán..
Sportból. Az utcán is mindig megállok, ha leszólítanak a krisnások, jehovások vagy mormonok. Ilyenkor azt a végső érvet szeretem leginkább hallani tőlük a disputa végén, hogy: '...mert így van megírva a Könyvünkben.' :-)
Törölt felhasználó2019. 05. 12. 00:01
Szerintem a negativ komentelok kozul pitcairn tudott megfogalmazni igazan olyan dolgokat amik problemat okozhatnak a kryptoknak. Az hogy a BTC nem er semmit ill. nem tud semmi rendkivulit; eleg pontatlan allitasnak tekintenem.Olvastam am olyan hsz-t hogy: "Hasonlóan bizalmatlan vagyok a magán kibocsátású digitális pénzekkel. Ott csapják be az ügyfelet, ahol akarják. Engem a pénz (akár digitális) csak csereeszközként érdekel. Mivel befektető vagyok, rövid ideig tartok pénzt és keveset. Ezért nem érdekel, hogy inflálódik. Az viszont érdekel, hogy 5 hét alatt ne essen a felére az éppen nálam tartott pénz. Tökéletes erre a célra az USD. Inkáb érdekelne egy olyan digitális csereeszköz, mint az USDcoin, vagy FBcoin, esetleg IMFcoin." Na ennek se fule se farka...bizalmatlan az illeto a magan kibocsatasu digitalis penzekkel; de az USDcoin, vagy FBcoin esetleg IMFcoin erdekli az illetot?! (szoval most bizalmatlan vagy jobban erdekelne??? ;00000 Mivel a legtobb troll a faradsagot sem veszi, tisztazunk nehany dolgot: 1.FB,USD es IMF coinok nincsenek forgalomban egyelore a nagykozonseg szamara nem hozzaferhetok. 2.nem ismerjuk se a datumot, se azt hogyha megjelennenek ezek a coinok akkor meg is miert lenne ezeknek ertekuk... FB-rol a tobbseg tudja, hogy birtokolja az osszes digitalis kepet, videot es informaciot amit a felhasznalo feltolt ill. rak a FB-ra.(na ez csak azert erdekes, hogy meg is ki hatarozna meg hogy 1 FBcoin meg is mit er?) a FB esetleg a felhasznalo; ki garantalna a biztonsagot??? a FB??? Ha a FBcoin-t a felhasznalo nem birtokolja, csak penzt kuldhet vele; ki garantalja hogy a tranzakco meg fog torteni??? Hiszen a FB mar dontott ugy hogy nem hajlando egy fikot torolni meg akkor sem ha a felhasznalo elhunyt, regebben meg a kepet se tudta az ember eltavolitani, ma mar csak meg kell indokolni hogy miert szeretne a fiok tulajdonosa (nem a tartalom, kep vagy video, hiszen az a facebook tulajdona) hanem maga a tulajdonos torolni egy tartalmat.Ugyancsak a facebooknak jogaban all es eleg sok hsz-t, videot ill. kepet cenzuraz. Szoval honnan tudjuk hogy minden tranzakciot teljesiteni fog??? Ugyan ezeket a problemakat fel lehet hozni az USDcoin ill. IMFcoinnal kapcsolatban. Mar amikor elerhetoek lesznek. BTC-nel nincs kozponti hatalom, ez adja a biztonsagot, erejet es meggbizhatosagat ill. az a 10 ev amit a folyamatos tamadasokon keresztul tul elt. A problema az osszes uj FBcoin, USDcoin stb.stb., hogy elsodleges celpontok lesznek a heckereknek es itt valoszinuleg nem a kozossegel kell megkuzdeni majd a tamadasokkal hanem 1 szervezettel ill. akik ezt az egeszet uzemeltetik; csunya meglepetesek lehetnek abbol am. (halkan megemlitenem hogy tobb mint 100millio$-t loptak el a FED-tol ill. a Bangladeshi allamnak a FED-nel tartott szamlajarol nehany evvel ezelott)... talan erdemesebb volna nehany orat raszanni az embernek mielott mindenfele logikailag hibas ill. sajat maganak ellentmondasba eso kijelentest tesz az ember.
A dolog úgy áll, kedves Dénes, hogy nagy ívben pottyantasz te is a btc-re, egyszerűen jó sok értékes dollárt szeretnél összeügyeskedni vele, ameddig még lehet. Ez teljességgel érthető törekvés egy tőzsdefórumon, csupán a csodás elemekkel átszőtt Pénzügyi Megváltó-ról szóló mesénél lóg ki baromira a virtuális Lóláb. :-)
lásd előző hsz-emet. Úgy akarjátok elsöpörni itt évek óta a fiat-rendszert, hogy még elméletileg sem vagytok képesek elszakadni a szakadatlan fiat-ba (át)váltástól. Egy ekkora hatalmas világcsodának mint amekkora állítólag a btc, már régesrégen sajátmagának kellene lennie minden földi és égi dolgok értékmérőjének, nem pedig állandóan szegényszerencsétlen, megszűnőfélben lévő usd-hez rohangálni segítségért.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046