A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Nem tudom ki irta az altalad idezett angol szoveget; igazabol nem is erdekel en megneztem ezt az interjut is es az elmult hetekben jo nehanyat, nemelyiket meg ide is belinkeltem. Az hogy kinek mi a velemenye az interjuval kapcsolatban az mindenki magan ugye; az altalad megosztott angol szoveg szamomra nagyobb melle beszeles mint amire az angol szoveg utalni akar. Igazabol en magasrol sz@rok, hogy x vagy y-nak mi a velemenye Craig-rol; egyebkent az sem fontos hogy mi az en velemenyem vele kapcsolatban (akar pozitiv akar negativ).A lenyeg hogy ki mit tesz hozza a BTC technologiajahoz; hogy sikerre vigye ezt a projektet. (proof of work) Van 1 olyan jo pofa mondas hogy: 1 barattol tobbet er egy "rohadj meg" mint egy ellensegtol 1 "szia". engem nem erdekel Craig stilusa, es az se hogy kit es hogyan es milyen stilusban kuld el a f@szba; ami erdekel, hogy mit tesz le az asztalra ill. eddig mit tett le.... a tobbi csak blablabla....
Soha nem láttunk még hasonlót igaz? Pl. itt van ez a viszonylag sikeres vállalat, ha mond neked valamit: https://m.nasdaq.com/symbol/msft/ownership-summary Imádom a magas labdáid, mindig házhoz jössz a pofonhoz. 😀 Folytassa kérem!
chindokumon This video does an extreme disservice to the community. The interviewer spent the whole time enabling a compulsive liar to ramble and preach without ever asking him to produce any actual answers to the questions. Not a single technical answer made sense and most of his answers involved anecdotal stories about the failures of the current system that everyone can agree with (and hence made him feel relatable). I would strongly encourage everyone to do their own research and not rely on Craig's charm and story telling to educate you about this space.
3 napja
"...Attól hogy ő hozta létre, had adja már el ha jónak látja,..."
Képzeld el ugyanezt a szitut úgy, hogy pld. Warren Buffett fogja magát és eladja az "általa létrehozott" Berkshire Hathaway felét, mert úgy látta jónak...:))))
Mivel nem vagy tényező kicsiny életemben, így nem mondtál újat. Izgatott se vagyok. Akkor lennék ha 3-4 év múlva is ezeken a szinteken lenne, akkor talán.
nyugi nyugi, ne izgasd fel magad, mert megint jönnek a szokásos anyagcserés hasonlataid.. egy vérbeli hodler-nél legfőbb erény a türelem... legalábbis a szektaguruk így tanították valamikor régen, vagy nem??..;))
Mit tudsz te rólam? Semmit, rólam is hazudozni kezdel, mint Vukról? Nincs neked család vagy valaki aki szeretne? Ha más nem vegyél kutyát, macskát. Nem máson kéne kiélned a frusztrációid.
Miért lenne különleges az is csak egy stratégia. Nekem mindegy igazából. Aki 15 000 felet vett annak eladni elég nagy hulyeség most, de ez magánvélemény.
A tény az, hogy amikor embercsoportok elkezdik megkülönböztetni önmagukat kitalált jelzőkkel - lásd Gyuszi utalása a HODL-erre - hogy ők milyen "különlegesek és különbözőek illetve beavatottak" ezáltal, az már valami nagy gond a buksiban, minden, csak nem józan gondolkodás.
Nem, nem az... ezt legfeljebb csak a 100k+++ árat vizionáló behodlított szektahívők kajálták meg (re: "elsöpri"):)).... te meg sajnos így jártál... ez van, legközelebb majd jobban figyelsz.
Nekem is vannak saját gondolataim képzeld, de ha valaki nem tud érvelni mellette tényekkel szart sem ér. Amúgy nem lennének tudományos munkák sem csak benyögnék, hogy ez van oszt kész, fogadjátok el.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046