Topiknyitó: Portfolio 2013. 08. 21. 06:20

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?  

Ugrás a cikkhez
A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pitcairn2 2018. 06. 03. 20:48
Előzmény: törölt hozzászólás
az instant konverter miért nem kerül be a címbe?:)
bekalencse 2018. 06. 03. 20:35
Előzmény: #4838  bekalencse
bekalencse 2018. 06. 03. 20:35
sziasztok! ehhez mit szóltok? nagyon ritkán nézegetem. reális? https://invst.ly/7mkzb
Törölt felhasználó 2018. 06. 03. 18:15
Előzmény: #4836  Törölt felhasználó
Most láttam, hogy a variance.hu -n  jót dumáltatok Csabával. Nincs új a Nap alatt. Akkor személyesen is ismered a véleményét. Igaz, ő nem a spekuláció oldaláról közelít, hanem a technológia alkalmazása felől, ami a cointársadalomban ritka, mint a fehér holló.
Törölt felhasználó 2018. 06. 03. 17:51
Előzmény: #4835  Törölt felhasználó

Bocsánat, tényleg nem lapoztam vissza a hozzászólásoknál, de emlékeztem, hogy írtál arról, hogy Ausztráliában már van rá lehetőség. Én csak azt gondoltam, ha ez olyan előnyös, biztosan nem maradsz ki belőle.
A BCH-nél nem nagyon tanulmányoztam a mivoltját, néha a variance.hu -n szoktam róla olvasni nem éppen pozitív véleményt, véleményeket. Variance (Csaba) egy igazi cointudós, azzal kel és fekszik, előadásokat tart, neki nagyon a bögyében van ez a bitcoin klón. Már saját coint is kreálnak.
Ennek ellenére elképzelhető bármelyik coin további szárnyalása, mert ugye nincs meghatározható értékük, így a lehetőség a 0 és végtelen között van. Csak az határozza meg, hogy hol tartózkodik, mennyit hajlandóak érte fizetni a meggazdagodni vágyó emberek. Itt az a hit a legfontosabb, hogy valaki hajlandó lesz érte a későbbiekben többet adni.
Törölt felhasználó 2018. 06. 03. 15:42
Előzmény: #4834  Törölt felhasználó
Mar jo parszor meg kertelek hogy ne allits rolam valotlansagokat es ne valtoztasd meg a hsz-mat.
Soha nem irtam hogy en kozuzemi szamlat fizettem BTC-vel azt irtam hogy arra is van lehetoseg az egyik BTC-s platformon.
Amit csinalsz ferdites, es valotlansag allitasa, nem ertem miert jo ez neked.
Vegyel BCH-t, es nagy valoszinuseggel egy nap tisztelettel, koszonettel es halaval fogsz ram gondolni, nem pedig azon jar majd az eszed hogyan alakitsd at a hsz-mat.
Törölt felhasználó 2018. 06. 02. 20:41
Előzmény: törölt hozzászólás

Ez csak ugyanolyan reklám számukra, mit a lengyel légitársaságnál volt, már 2 éve bejelentették, hogy elfogadják és azóta kereken hárman fizettek vele. Ausztráliában már régóta lehet közüzemi számlákat BTC-vel fizetni, Kisvuk is azzal fizetett talán, de azóta szívesebben használja spekulációra, mint fizetgetésre, hiszen , azzal lehet vagyonokat keresni. És ebben semmi kivetnivaló sincs.
Az erzsébet utalványt is elfogadják a kereskedők, pedig a beváltásukkor 6 %-ot vonnak le jutalékként. De ha ez kell a kedves vevőnek, ezt a lehetőséget is meg kell adni, bármennyire is utálják.
andare 2018. 06. 02. 07:33
Törölt hozzászólás
sHellout 2018. 06. 01. 17:31
Előzmény: #4831  sHellout
Oppsz, "szájából", micsoda hiba.
sHellout 2018. 06. 01. 17:21
Előzmény: #4830  Törölt felhasználó
Ezeket nem szoktam olvasni, mert sok a fals info itt, én 6- ról tudok, de lényegtelen. A Nasdaq projekt vezérének a szályából hangzott el a szám, most a neve nem ugrik be, talán Skwarovski, de nem biztos.
Ezt viszont érdemes elolvasni.
https://www.nytimes.com/2018/05/02/technology/bitcoin-goldman-sachs.html 
Törölt felhasználó 2018. 06. 01. 16:10
Előzmény: #4829  sHellout
Köszi! Itt hármat írnak:
https://kriptoakademia.com/2018/05/31/hivatalos-a-nasdaq-ezt-a-harom-kriptopenzt-vezeti-be
Felmerült itt, hogy lehet-e menekülő eszköz szerepe a jövőben. Nos a válasz szerintem egyértelműen igen: https://www.bitcoinbazis.hu/globalis-bitcoin-statisztikak/
sHellout 2018. 06. 01. 14:45
Előzmény: #4828  Törölt felhasználó
Júniusra tervezik a Fiat crypto cserét a 6 legfontosabb cryptoval, kereskedési díj nem lesz, de amerikai ügyfeleknek nem lesz elérhető, egyenlőre.
A piacot szeretnék szabályozni és ha ez ok, akkor a kereskedési plattformot is ehhez igazítják - mondta Adena Friedman Nasdaq vezér.
Törölt felhasználó 2018. 06. 01. 07:34
Előzmény: #4827  Törölt felhasználó
Valaki fel tudna homályosítani, hogy mikor lesz ez a Nasdaq kripto tőzsde? Mintha méltatlanul kicsi lenne a sajtója ennek, pedig ha jól tudom már hivatalos, de mikor lesz? Még idén?
Törölt felhasználó 2018. 06. 01. 07:32
Előzmény: #4823  Törölt felhasználó
Különbséget kellene tudni tenni az ilyen Kairos félék, meg a mögöttük álló sok képzetlen bepalizógép, meg a tanult, más területeken is sikeres emberek véleményei között..Pl. a Berki féle lenyúlást is talán én írtam meg itt először, hogy te jó ég...Nem tudom, ezek a hülyeségek virítanak tanultabb embereknél. Csak kicsit kell számolni hozzá. Az más kérdés hogy btcre is rárepülnek ezek a nagyon megmondom emberkék aki a piramisjátékoknál is rendszeresen előadják magukat. Ez van, ezen csak képzéssel lehet tenni, addig mindig lesznek ilyenek sajnos. Ennek semmi köze a btchez, a dollár is elvan elég jól, pedig tudjuk ugye hogy miket lehet találni mikroszkóppal minden dodón..
Törölt felhasználó 2018. 06. 01. 07:23
Előzmény: #4822  Törölt felhasználó
Nem lehet, hogy ez már valami becsípődés Nálad? Hogy finoman fogalmazzak..Vannak robotok, spekik..mindenki tudja..és vannak összefüggések..mint a tőzsdén a szektorokban.
-pny
-pny 2018. 06. 01. 01:19
Előzmény: #4819  Törölt felhasználó
Hasonlítsd majd össze a tőzsdéken a különböző iparágakat. Nem is kell messzire menned, pl. az utóbbi hetek OTP mozgását nézd meg az euórapi bankokkal összevetve. Micsoda együttmozgás... Házi feladat: szerinted mi az összefüggés?
-pny
-pny 2018. 06. 01. 01:11
Előzmény: #4820  Törölt felhasználó
Ne bántsd őket, láthatóan még a pénzpiaccal, tőzsdével is csak ismerkedő fázisban vannak...
Törölt felhasználó 2018. 06. 01. 01:05
Előzmény: #4820  Törölt felhasználó

Legutoljára a Kairos piramisjátéknál kezdte a mantrás Székely Zoltánka - talán a YT-n még fenn van - a Google-hez hasonlítani a szemetüket.
Mi sem egyszerűbb, mondjuk ilyen nagyokat, ingyen van, mondjuk igaz, hogy a röhej kategória józan ésszel, de elfér ez is itt, nyomjad csak.
Törölt felhasználó 2018. 05. 31. 21:37
Előzmény: #4821  Törölt felhasználó

A google-nál,meg az apple-nél már csak csak van valami hír, miért értékeli többre  a piac, de a coinoknál egy egy speki enter kalapálása, nem ugyan az. Itt nem a jövőről tanakodnak, hanem a jelen pénzszerzéséről. Cégen belül ingyen felpumpálják, ha meg beesik egy -egy  szerencsevadász, az már tiszta nyereség.
Itt nem apple, meg google-ről van szó, hanem 1635 coinról, amikből 1600 teljesen mást kezelő eszköz. Mégis ugyanabban a percben vált emelkedésbe, csökkenésbe. Hír nélkül. Tiszta speka, csak el kell találni a nagyok gondolatait.
Törölt felhasználó 2018. 05. 31. 20:57
Előzmény: #4819  Törölt felhasználó
És? Tudjuk hogy van itt minden amit nem szégyelnek, a lényeg nem ebben van sztem. Hanem a hosszű távú trendekben.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek