A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Most láttam, hogy a variance.hu -n jót dumáltatok Csabával. Nincs új a Nap alatt. Akkor személyesen is ismered a véleményét. Igaz, ő nem a spekuláció oldaláról közelít, hanem a technológia alkalmazása felől, ami a cointársadalomban ritka, mint a fehér holló.
Bocsánat, tényleg nem lapoztam vissza a hozzászólásoknál, de emlékeztem, hogy írtál arról, hogy Ausztráliában már van rá lehetőség. Én csak azt gondoltam, ha ez olyan előnyös, biztosan nem maradsz ki belőle. A BCH-nél nem nagyon tanulmányoztam a mivoltját, néha a variance.hu -n szoktam róla olvasni nem éppen pozitív véleményt, véleményeket. Variance (Csaba) egy igazi cointudós, azzal kel és fekszik, előadásokat tart, neki nagyon a bögyében van ez a bitcoin klón. Már saját coint is kreálnak. Ennek ellenére elképzelhető bármelyik coin további szárnyalása, mert ugye nincs meghatározható értékük, így a lehetőség a 0 és végtelen között van. Csak az határozza meg, hogy hol tartózkodik, mennyit hajlandóak érte fizetni a meggazdagodni vágyó emberek. Itt az a hit a legfontosabb, hogy valaki hajlandó lesz érte a későbbiekben többet adni.
Mar jo parszor meg kertelek hogy ne allits rolam valotlansagokat es ne valtoztasd meg a hsz-mat. Soha nem irtam hogy en kozuzemi szamlat fizettem BTC-vel azt irtam hogy arra is van lehetoseg az egyik BTC-s platformon. Amit csinalsz ferdites, es valotlansag allitasa, nem ertem miert jo ez neked. Vegyel BCH-t, es nagy valoszinuseggel egy nap tisztelettel, koszonettel es halaval fogsz ram gondolni, nem pedig azon jar majd az eszed hogyan alakitsd at a hsz-mat.
Törölt felhasználó2018. 06. 02. 20:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez csak ugyanolyan reklám számukra, mit a lengyel légitársaságnál volt, már 2 éve bejelentették, hogy elfogadják és azóta kereken hárman fizettek vele. Ausztráliában már régóta lehet közüzemi számlákat BTC-vel fizetni, Kisvuk is azzal fizetett talán, de azóta szívesebben használja spekulációra, mint fizetgetésre, hiszen , azzal lehet vagyonokat keresni. És ebben semmi kivetnivaló sincs. Az erzsébet utalványt is elfogadják a kereskedők, pedig a beváltásukkor 6 %-ot vonnak le jutalékként. De ha ez kell a kedves vevőnek, ezt a lehetőséget is meg kell adni, bármennyire is utálják.
Ezeket nem szoktam olvasni, mert sok a fals info itt, én 6- ról tudok, de lényegtelen. A Nasdaq projekt vezérének a szályából hangzott el a szám, most a neve nem ugrik be, talán Skwarovski, de nem biztos. Ezt viszont érdemes elolvasni. https://www.nytimes.com/2018/05/02/technology/bitcoin-goldman-sachs.html
Júniusra tervezik a Fiat crypto cserét a 6 legfontosabb cryptoval, kereskedési díj nem lesz, de amerikai ügyfeleknek nem lesz elérhető, egyenlőre. A piacot szeretnék szabályozni és ha ez ok, akkor a kereskedési plattformot is ehhez igazítják - mondta Adena Friedman Nasdaq vezér.
Valaki fel tudna homályosítani, hogy mikor lesz ez a Nasdaq kripto tőzsde? Mintha méltatlanul kicsi lenne a sajtója ennek, pedig ha jól tudom már hivatalos, de mikor lesz? Még idén?
Különbséget kellene tudni tenni az ilyen Kairos félék, meg a mögöttük álló sok képzetlen bepalizógép, meg a tanult, más területeken is sikeres emberek véleményei között..Pl. a Berki féle lenyúlást is talán én írtam meg itt először, hogy te jó ég...Nem tudom, ezek a hülyeségek virítanak tanultabb embereknél. Csak kicsit kell számolni hozzá. Az más kérdés hogy btcre is rárepülnek ezek a nagyon megmondom emberkék aki a piramisjátékoknál is rendszeresen előadják magukat. Ez van, ezen csak képzéssel lehet tenni, addig mindig lesznek ilyenek sajnos. Ennek semmi köze a btchez, a dollár is elvan elég jól, pedig tudjuk ugye hogy miket lehet találni mikroszkóppal minden dodón..
Nem lehet, hogy ez már valami becsípődés Nálad? Hogy finoman fogalmazzak..Vannak robotok, spekik..mindenki tudja..és vannak összefüggések..mint a tőzsdén a szektorokban.
Hasonlítsd majd össze a tőzsdéken a különböző iparágakat. Nem is kell messzire menned, pl. az utóbbi hetek OTP mozgását nézd meg az euórapi bankokkal összevetve. Micsoda együttmozgás... Házi feladat: szerinted mi az összefüggés?
Legutoljára a Kairos piramisjátéknál kezdte a mantrás Székely Zoltánka - talán a YT-n még fenn van - a Google-hez hasonlítani a szemetüket. Mi sem egyszerűbb, mondjuk ilyen nagyokat, ingyen van, mondjuk igaz, hogy a röhej kategória józan ésszel, de elfér ez is itt, nyomjad csak.
A google-nál,meg az apple-nél már csak csak van valami hír, miért értékeli többre a piac, de a coinoknál egy egy speki enter kalapálása, nem ugyan az. Itt nem a jövőről tanakodnak, hanem a jelen pénzszerzéséről. Cégen belül ingyen felpumpálják, ha meg beesik egy -egy szerencsevadász, az már tiszta nyereség. Itt nem apple, meg google-ről van szó, hanem 1635 coinról, amikből 1600 teljesen mást kezelő eszköz. Mégis ugyanabban a percben vált emelkedésbe, csökkenésbe. Hír nélkül. Tiszta speka, csak el kell találni a nagyok gondolatait.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046