Nincs. Kérdés, hogy választás után lesz-e... Az is kérdés, hogy vajon az ML-papírok már a fidesz-győzelmet árazzák? Akkor lehet fidesz győzelem esetén se lesz rally... Ti hány % kp-ban várjátok a választást? én egyelőre csak 5,5%-ban, és nem vagyok elégedett az aránnyal :)
Konzum jelentett egy hatalmasat, megérdemli az emelkedést, csak kár h nem követjük, pedig hamarosan 0-ban a CIG pakkja. Szerintem ez a 2 nap már kivárás lesz, ennek ellenére azt várom, hogy a CIG-et azért felkötik 420-ra. Választások majd mutatják az irányt, lesz ami lesz. Én a közvéleménykutatókkal elég szkeptikus vagyok...
Messzemenőkig egyetértek a pontos diagnózissal, ezt árasztanak be a piac az elmúlt napokban. A tegnapi tv-s vitafórum ezt meg is erősítette. Az azért kérdés, hogy a bizonyosság hiányában már ma/holnap elindultunk, vagy kivárjuk a hétfőt. A részvételi arányon még sok múlhat.
Teljes összefogás nélkül nem győzhető le a fidesz. Márpedig sem az lmp sem a jobbik nem áll bele a dologba, más más okokból. Az előbbi simán kollaborál, az utóbbi pedig pusztán erős zsaroló pozíciót akar elérni. Szóval nem lesz kormányváltás, mehetünk fel
az aktuálpolitikai időjárás alapján a február 22-én publikált 418-as céláramat várom pénteki záróként. Az idő közben szofiszikáltabb változata itt elérhető: https://invst.ly/72-4s
az ellenzéki összefogás esetére vázolt worst case 330-as célár kuka, hacsak...
Grafikon alapján azt mondanám, hogy holnap átvisszük a 420-at, nemzetközi hangulat is jó, ma volt egy kis korrekció, kiállt a támasztó 415-ről, de és a több ML is húzta le a CIG-et. Ha holnap jó lesz a hangulat karnyújtásnyira a 420, hátha a több ML-t is húzzák fel, App pl ma is emelkedett. Ami viszont veszély, hogy elkezdődtek a visszalépések, ez elronthatja a hangulatot a héten rendesen. Pl Csepelen így már elég esélyes lett az ellenzék, hogy csak a jobbik és az együtt jelöltje maradt rezsiszilárd ellen. V. kerületben is 1 jelölt maradt, az LMP-s! Holnap este vita az rtl-en, lehet ott bejelent az LMP is visszalépéseket. Nincs ez még lefutva egyáltalán.
CIGPANNONIA kitartók