akár garanciavállalás is lehetett a konszolidáció mögött, ha és amennyiben a konzum árfolyama...akkor visszaveszik....a lufi fújás nagyon ment, ebből pénzt kivenni most nem lehet, mármint a BIRODALOM féréről beszélek mert összedöl mint a kártyavár...A CIG-et be akarták kebelezni, de nyílt sisakos támadást itt nem tudtak végrehajtani, mert ugyan egy környezetben vannak a tulajok, de más érdekköröket formálnak...A CIG mint stabilan működő cég és reméljük így is marad :) garanciális biztosítéknak tökéletes... Ahogy feel írta, ide jöhetnének tanulni....
Konzum nem érdekel miután volt pofájuk ezt az OPUS jelentősen túlszárnyalta hazugságot elsütni. Nincs sok belőle hála Istennek. 200 környékén persze vevő lennék rá :-)
Jelenteniük nem igazán kell egy jó darabig.... nekem gyanús. Lehetséges, hogy kaptak egy tuti tippet :-) No, de mivel nem tudjuk(még) így ez csak feltételezés. Amennyiben eladták akkor kérném eredményesen befektetni :-)
Ezen mar en is gondolkodtam.Szerintem meg nem adtak el belole.Persze mi csak tapogatozunk a sotetben. Olyan szintu mutyi megy itt Mutyisztanban,hogy Ugandabol ide jarnak tovabbkepzesre.
Mester! Szerinted előfordulhat, hogy a CIG-nek már nincs meg az összes Konzi papírja? Kellett a pénz lóvéra mondjuk :-) Ők leírták, hogy bármikor pénzzé tehetik... Lehetséges, hogy erőt veszek a lustaságomon és utána nézek.
CIGPANNONIA kitartók