Lassan eljutunk oda,hogy kotes sem lesz.Ennyire erdektelen legyen a kereskedes ezt nem gondoltam. Ez van.....itt tenyleg felesleges idot tolteni a chart masolasara meg elemzesere.
Ebben az evben eddig szinte semmi hir nem jott.A China Re val valo egyuttmukodesrol is total hirzarlat van.Pedig lesznek nagyobb szerzodesek ebben biztos vagyok.
Áh ebben napizni... Sigmundékat csodálom, hogy ekkora türelmük van. :)) Én most csak megyek utánad feel. Ez van. Már többször eladtam volna, de kitartottam nagy nehezen. legelőször is azért vettem bele, mert vsz alulárazott még most is, és van benne fejlődés láthatóan. De sajnos a kedves kereskedőtársak nem így látják. És a Tőzsdén ugye az nyer, aki eltalálja, a többiek mire készülnek...
Ez is igaz de azert a TA is szamit legalabbis remelem.Meglatjuk a kovetkezo napok mit hoznak.Ki tudunk e mozdulni es szintet lepni.Bizom benne,hogy igen.
Csak azért, mert nem adtam el. :))) Korábban ha beleuntam, eladtam a CIG-t. Egy héten belül mindháromszor rallizni kezdett. Most eldöntöttem, hogy végre egy vaskosabb nyerőt is zsebre akarok tenni. Sajnálom, de lehet, ezért nem megyünk. :))
CIGPANNONIA kitartók