Igen, egyetértek. Vagy ha beverik 400-re az is érdekes lenne:) de az elég elképzelhetetlen most. Tegnap érdekes volt, leszakad-e v fordul, ma is, hogy a fordulásból lendülettel nekimegy-e a 450-nek, de holnaptól már semmi izgalom szvsz.
+ ha esetleg emelkedik a garázs ára, az is lehet hozam, ha eladja vki. Lakásárak eléggé elszálltak már Bp-en, hitelt nem akarok felvenni, szóval nekem a részvény v teremgarázs a befektetési opció, v persze állampapír, de az se hoz sokat.
1,5-2,5 millió között. Én a pesti oldalt szoktam nézni, azt ismerem jobban. Ahol még nem fizetős a parkolás, ott van 1,5-től is, de azokat csak 12-15-ért lehet kiadni, ahol fizetős, ott 2-3 millió között, de 20-ért ki lehet adni. Lejön belőle némi közös költség is, 1-3ezer társasháztól függően. Kb 6-8%-ot hoz tisztán, attól függ hogy sikerül venni. A kockázat, h esetleg felmondja a bérlő és nem tudod kiadni másnak, de ez a drágább helyeken minimális, pl 13. került Marina-parton lakóparkban volt 2,5-ért, azt 20-22ért ki lehet adni tutira, mert a környéken alig lehet parkolni. Feltette a hirdetést és másnap megvették tőle.
Sok ertelme meg nincs is itt minden nap az arfolyamot kovetni majd akkor lesz erdekes,ha legalabb elerjuk a 470ft-ot es minimum par napig ott is marad.Onnan mar lehet valami mozgas felfele.
Ez is lehet ilyen gyenge forgalmaknal az latszik,hogy ez keves az emelkedeshez.Viszont a gyujtogeteshez tokeletes az is latszik,hogy vannak nagyobb pakk vetelek,de nem akarnak nagyon feljebb allni a vetelekkel.
az a baj inkább h ma nap közben sem volt igazi erő benne, kellett volna egy megerősítés 444-ig legalább, ez így megint több hónap pangás lesz, következő gyj-ig én nem várok semmit. A hír is amit annyira vártok, Opiban volt, és mégis beverték tegnapi ár alá, nem tudom mi mozdíthatná ki az ML-eket. Konzum is 1,5 hónapja ott szerencsétlenkedik 3200 +-3%-nál, Opus szépen feljött 680-ról de ma nagyon visszanyomták, App ma nem volt rossz csak összességében csődtömeg a papír. Jövő héten jön még pénzem, gondoltam utalok a tőzsdeszámlára de lehet elteszem és veszek teremgarázst belőle 1-2 hónap múlva, az legalább hoz havi 20-at :))
egyébként csírájában elfojtanak minden emelkedést, ld ma Opus hírre 748-ra fel aztán 721-re le, annyiszor eljátszották már h mindenki kívülről tudja a kottát és így nehéz emelkedni. A blue-k szárnyalása is tiszavirág életű volt. Bizalmatlanok a befektetők, nem merik venni ami emelkedik, apró hozamot is realizálnak már, lehet nekem is azt kellett volna tegnap 440-en, volt egy ilyen megérzésem de olyan erősnek tűnt a zárásban is papír. Hardcore-nak lett igaza, itt semmi sem az aminek látszik.
CIGPANNONIA kitartók