lemaradsz jó lehetőségekről hamarosan,l mert túl optimista lettél.egy időre le kell lépni és újragondolni a bef pontokat.persze ha nem csak szerencse alapon fektetsz
Osztalék-kérdésem lenne (igen, azt tudom, hogy 06.04-től kezdik a kifizetéseket): Ha a CIg rv-eim nagyobb része TBSz-en van, akkor az arra a részre jutó osztalékból levonják az adót és úgy utalják, és akkor nekem kell majd visszaigényelnem a jövő évi bevallásban, vagy a bruttó osztit utalják át azzal, hogy ha időközben mégis hamarabb töröm fel a számlát, akkor majd befizetem én?
Én túlértékeltem a választást, korábban május végére is valósnak gondoltam az 544-t, de be kell látni, hogy a piac a (belső és külső) körülmények miatt józanabb - a trendvonalhoz térünk vissza mindig. Ez alapján október során érhetjük el az 544-et, amiben (viszont Feellel való legnagyobb egyetértésben) létrejön egy arányos 5+1 éves fülescsésze. Ma azt mondanám, hogy a visszatérés a kibocsátási árhoz 2019 során következik be.
427,00
26000
2018. 05. 30. 12:45:48 Ez mi lehetett? Tőzsdén kívüli? Nem láttam a könyvben, meg furcsa is lenne, hogy valaki kitesz 26k-t és egyből megveszik, vagy fordítva ezekben a gyenge forgalmú napokban.
Alapvetően énis. Mivel rossz ütemben szálltam be (elég magas a beker áram), ezért menet közben egy esésnél adtam veszteséggel, és visszaszálltam alacsonyabb áron. Azt a veszteséget most napizással próbálom ledolgozni majd :) De még azokkal is sikerül hosszabb-rövidebb időre beragadnom. De próbálom kiismerni, megbecsülni mire van lehetőség az adott keretek között.
Konzum egész emberesen tartja magát, App zöldben, Bluek közül a 2 nagyobb szintén zöldben. Vegyes nap van, de mintha próbálnák megfogni az esést. Nem lenne baj, hogy megvolt a réstöltés, megvolt az alja, irány az emelkedőcsatorna. Most azt kell belőni (ha így lesz), hogy hova szánják a tetejét. Szal mostmár ne boruljon tovább, kezdjen csak felderülni. A 481 pont jó lenne tetőnek most a nyári oldalazás előtt.
CIGPANNONIA kitartók