..szó szerint...és 200 után akkor zárnom kellett...de a mai nap kárpótolt....
..molt nagyon adják...inkább öntik...
...valami hír fog jönni...
...vagy csak most táraznak az alapok a bóvli miatt...
..ez a nap egy álom volt....17200-as korrekcióra számítottam....a tegnapi és mai shortok bértek....
...de ha alá zár...nem val. hogy visszatér felé....
hú de boldog vagyok most én is... tegnapzáró előtt adtam 580-on, ma terveztem zárni, és összejött 400-as átlaggal... sajna ez nem feledteti a tegnapi kényszer short zárásos bukót...
OTP-t is toltam 380-tól 20-ig... :-)
dax certi short még nem érte el a céláramat dax6000 alatt szeretném zárni...
de elég rögös az út...:-)
én nyitóban eladtam, azóta short :)
(bár állítottam be stoppot - temetésen voltam - , de szerencsére nem záródott a délelőtti felpattban)
Törölt felhasználó2011. 12. 01. 14:51
új segélykérők megint 400K! felett!!
innentől nem ér szart se a rendszer.
össze-vissza manipulálnak a számokkal, mert sosem látunk szummát és a munkanélküli kikerülhet a rendszerböl idővel ha nincs munkája akkor is. Igy a már nem munkanélküli ,de nem dolgozók tömegének változásával folyamatosan leht sumákolni.
nütt a foglalkoztatottság, meg a segélyért fordulók száma is. tiszta vicc az egész.
már nálunk is így van 99 ota 1,5 év volt a regisztrált időszak, amit most már 1 évre vittek le . igy baromi könnyű statisztikát javítani.
......
na mi van fiuk-lányok?
nem megyünk felfelé.
eladjam a tegnapi paikkom kis minuszban, hogy mehessenek a többiek?
:(((
"Amikor a "shortosok" nagy számban kezdik el visszavenni korábban eladott részvényeiket, akkor short-zárásokról (short covering) beszélünk. Ez előfordulhat úgy is, hogy az árfolyamok sokat estek, és be akarják zsebelni profitjukat, vagy úgy is, hogy az árfolyamok emelkedni kezdenek, és a további veszteségektől tartva pánikszerűen zárják pozícióikat (ezt "short squeeze"-nek hívjuk. Általában egy short sueeze nagyon heves emelkedéssel jár, viszont utánuk már nem jön több vevő."
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?