"A kanadai, az angol, a japán, és a svájci jegybank, illetve az Európai Központi Bank és a Fed újabb közös lépésre szánta el magát. A likviditási problémák enyhítése érdekében az akcióban részt vevő jegybankok még több pénzt pumpálnak a globális pénzügyi rendszerbe"
Tudom, így van, de most egyszerűen a shortra állt az agyam. A bosszantó az benne, hogy hetek óta bennem van, hogy figyeljek ha bejelentés lesz, mert ez várható ( reggel is irtam ide a fórumba) és ma is volt egy komoly TDT long pakkom 3096-ról. Persze a kevesebb nyerő még mindig a jobbik vége a dolgoknak.
Mindig lehet kereskedni, csak a napi trenddel szemben rizikósabb, és most pl. a nagyobb rizikó mellett jóval kevesebbet lehet fogni rajta mintha a trend irányába megy az ember.
Törölt felhasználó2011. 11. 30. 15:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Miről is szól az egész bejelentés?
A bakok egymás közti swap, bartel, kamu ügyleteit olcsóbbá tették + marad pár tender ami eddig is volt. Ja és a FED régi varázs mondata, ami mindig működik, nálunk minden rendben, de ha kell lépünk.
Vagyis mi oldódott meg ezzel a bejelentéssel. SEMMI!
Ha korlátlan EKB kötvény vásárlási programot indítanának be, mint a Fed tette 2x, akkor beállnék longba, persze azzal se oldódna meg semmi, csak húznák az időt és emelnék a hiperinflációs forgatókönyv esélyét.
Itt kérem recesszió lesz min 5 évig, akármit kitalálhatnak.
Nem kínlódás ez. Most zártam a 320 körül nyitottakat 290 körül. 10 perc alatt jó ez. Ma csak plusszos trédem volt (és a héten sem volt még egy minuszos sem).
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?