"Az elmúlt napokban-hetekben a médiában mindenhonnan óriási pesszimizmus áradt, arról szóltak cikkek, hogy melyik napon omlik össze Európa, mikor és hogyan esik majd szét. Ehhez képest például a részvénypiacok szenzációsan erősek voltak, három hónapja oldalaznak a rossz hírek tömény áradata közepette. Ez a viselkedés számomra azt jelzi, hogy a jó hírek nyomán könnyen jöhet tartósabb, nagyobb emelkedés, megnyugvás a részvénypiacokon és talán a kötvényekben is. Az európai vezetők majd kitalálnak valami megnyugtató fiskális unióra emlékeztető megoldást és ez egy időre talán lecsillapíthatja a kedélyeket. Úgyhogy, bár a probléma nem lett megoldva és a kezelés részben tüneti, a megnyugvás lehet tartós. Összeomlás elnapolva és lehet készülni a medvepiaci rallyra???"
Itt nincs tdt,mert önmagában is tőkeáttétes instrumentum.Dt van,de a brokidíjat akkor is oda-vissza fizeted,ha napon belül kereskedsz.
Stop meg mindenhol van.
Ha a rv-k homogén mozgásban vannak, többet lehet vele fogni/bukni, fix a kötésdíj (erste 200)de mindig 2 lábat fiizetsz. 10x es áttét 1ft mozgás 10 ft válozás a számlán /db
short is átvihető db korlát nélkül broker mentesen
"A lépés azért fontos, mivel a pénzügyi rendszerben hetek óta lehetett a dollár oldaláról likviditási problémákról hallani, a mostani lépés viszont rövid távon mindenképpen orvosolja ezt a problémát."
Én pl. nem is hallottam erről a hatalmas problémáról.
„A megállapodás mutatja, hogy a központi bankok továbbra is együttműködnek világszerte és hogy az EKB és a partnerei tisztában vannak az európai bankokat érő finanszírozási nyomással. A lépés csökkenti a dollárban vagy más pénznemekben való finanszírozás költségeit, tehát kis mértékben, de emeli a bankok profitrátáját, ami jobb esélyt ad nekik a tőkefedezetük megerősítésére”
Erre a nagy elszállás?? Szerintem már mindenkinek rajta volt a lába a pedálon, hogy mikor jelez az EKB, aztán amikor kijött valami olyasmi akkor ezerrel gáz.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?