próbálják tolni/tartani a hatit, meglátjuk, meddig fog sikerülni és végre elindul-e felfelé? (bár én még mindig lefelé várnám, de az élet már csak ilyen!)
A mőlt héten szépen odapancsoltak a világvégének, mondván nemán mikulás, karácsony helyett armageddon legyen, oszt most itt l mindenki a langyosvízben és semmi sem történik.
Enyhén + os az otpm mőlt heti ralli óta,de ugye fel le 150 pötty és vége, mint ahogy lassan az évnek is.
14.00. kor meglátjuk van e még a napban valami +.
Volt már pedig többször is ilyen "elvesztegetett" hét.
Amíg nem szivárog ki semmi fontosabb részlet,addig lehet,néha meghúzák egy kicsit,aztán visszaöntik,de ezekre nem érdemes pozit nyitni.
azt az "apróságot" nem említve, mi van, ha már közölték a kormánnyal a következő leminősítésünket és ezt sejtette OV is nyilatkozatában. persze az előzőt könnyen túléltük, de mi lesz, ha ezt már nem?
a pénteki eu-s csúcsig? á, az pokoli unalmassá tenné a hetet! lehet, igazad lesz, de egy látszólag elvesztegetett hét lenne, és ebben a brokik, alapok sem érdekeltek. meglátjuk, délután mi lesz.
Ha biztos, akkor már be is szálltam pár száz k-val:)
Fenét biztos, éppen utána irogattam, a ha ez, ha az dolgokat. Honnan tudja az ember milyen nyilatkozat jön délután Európa ügyben.
szép plusszos futik ide vagy oda, én most nem látom az emelkedést, mint irányt, de lehet, tévedek és mivel mindenki optimistán akarja zárni az évet, ezért marad el az esés. de hol a forgalom???
Ez aranyos volt, a beírás pont olyanra sikeredett mint a kritizált.
A hati alja 17k, ellenállása 18K-18.2K sáv.
A 18K-t most megtudja kóstálni, de kell a MOL 18.5K és az oti 3400 fölé, ez utóbbihoz kellene forint 300 letörése az EUR-ral szemben, ezt segítené, ha olyan infó jönne ki Merkel-Sárközytől amit pozitívan értékel a piac.
Szép napot és eredményes kereskedést kívánok a hétre mindenkinek!
Talán mégis lesz egy kis "mikulás rally", a reggeli futik is erre engednek következtetni. Lassan áttérek a 1212-re, nálam eljött az ideje.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?