nyitottam én is egy shortot 590-ről, de valóban nagyon határeset.
A MOL-t ma már nagy valószínűséggel nem teszik vissza 23000 alá, OTP-t is határon mozog, de ott esélyes egy 6150 alá menetel
Richter is mintha egyelőre megelégedne a tegnapi eséssel..
Ma viszont FED adó színre lép, és ha kint este a lefelé menet folytatódik, akkor a holnapi jelentések még ha jobbak is lesznek nem tartom valószínűnek, hogy felfelé menet lesz..
ez esetben mehet 22 400 felé a hati is...
Érdekes, hogy ma nem mozog együtt a papírokkal..
...a mol miatt óvatos vagyok...bár a mai nap nyerő, de nem hiszem hogy átviszem holnapra..otp-t már zártam...ezen is gondolkodom 500-környékén...
...a mol q1 brutál erős lesz...ezzel kitéphetik a bux-ot is...így hát short szemponból óvatosság...
..csak ha odakint be nem szakadnak....
..bux csak visszatesutelte a 23200-t..onnan le is fordult...megy 22k-ra...szép lassan...
..most minden pelszúrásba beleadok...délután megyünk vissza....péntek talán a hati zárások miatt lesz felkötés...ha csak usa adatok nem lesznek rosszak...és szakad minden...
..jól mondod...nem csak longosok között vannak balekok...
....de előbb-utóbb mindenki megtanulja majd, hogy miként kereskedjen...vagy elhagyja a tőzsdét...mert kemény játék ez....de hát a pénznek ára van...
...ez így történik egy nagyobb esés után...
...mert idő kell zárni a shortokat és fordítani...
..az elkésett shortosokat beültetik, illetve a megfáradt longosokkal dobatnak....
....de mindig is voltak, akik tetőn vettek, majd mélyponton eladtak....
...ma én zártam a hati shortjaimat...rés betöltődött, holnap lehet egy felpattanás...de ott érdemes újra rányitni...
..céláram 22 k bux....hati 22300...
Szép célár az SP ben 950, azonban nagy pánik ha nem lesz akkor nemhiszem hogy lemenne oda.
Kik vannak shortban most ?
egy kis áttekintés kellene hogy ki mire várja ?
honnan van benne..stb.
én 24.580 ról vagyok shortban, fullon.
Egon bá' 23.400 -ra várja a hatit, majd 22.700 -ra... én is ide várom..azaz megnézem hogy mit csinál a támaszon, és akkor éppen mit csinál külföld, aztán majd aszerint döntök hogy zárok -e
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?