..van egy biztos infom, hogy hogyan reagal az egyik bank a kormány 160ftos árfolyam rögzítésére...akik el vannak maradva a törlesztésekkel, a bank felmondja velük a szerződést és behajtásra kiadja..egy két hét és komoly baj lesz itt
Jelenleg nincs pozim,várok..Ha felhúzzák 650-700ig akkor indítom a shortot...ha nem akkor még nem tudom,de nem szeretnék hétvégében pozicióban matradni..
Érdekes a helyzet buxban,
a 2010. december óta tartó emelkedő csatorna alja és a 200 napos átlag környékén van most.
Ha ezek megtartják akkor csökkenő éket képez a az április 11. (milyen érdekes tavaly is akkortól, a választások végétől volt esés) óta tartó korrekció. A csökkenő ék tetejét az 0 napos átlag "erősíti" most.
Szal várhatóan a két átlag között "pattoghatunk" egy ideig, amelyik törik le v. fel az mutatja meg a további irányt.
Hetesen csúnya a kép, macd eladási jelet ad a héten.
..szép napot...
...minden támaszon... a kérdés a mai határidős zárások ezt a támaszt erősítik, vagy ledöntik...attől függ a long vagy a shrtok mennyisége lesz e több, amket zárni kell...
...elvben illene inen pattani egyet, még akkor is, ha további esés jön...
...bux ha töri ezt a támaszt, a hatival egyetemben, akkor egy további 1000 p. esés jöhet rövidtávon....
...az emlkedés intezitását érdemes figyelni...ha nem mutat erőt, érdemes további shortokat nyitni....
...de tartós longban nem gondolkodnék....amúgy is holtszezon jön...leteszik az idexet egy sácba...és aug. végéig ott is marad....
..grat. a mia naphoz...
,,sajnos délelőtt úton voltam....s mire már beléptem, leküldék a piacot...
...de holnap lesz időm elmélkedni és poziba lépni...de nem panaszkodom, mert a héten szépen feltornáztam az egyenlegem...
..elvileg igen 22800..és hatiban 23400 ..
...inen felpattanásnak kellene jönie..nem nagynak de 23200 és 23700 benne leht...de utána nem sok jót látok a bux-ben...a shortok csak nyílnak...és amíg nem lesz egy nagy emlkedő nap, addig nem is érdemes gondolkodni a záráson...
...meglátásom szerint...22k.. lehet az a pont...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?