Szia! engem érdekel! pláne az, hogy ez mit jelent! Köszi!
Törölt felhasználó2011. 04. 11. 13:38
Egy érdekes gyertyaalakzat figyelhető meg 3 napja !!!! Ha érdekel valakit. Szép hosszú fehér, majd egy testnélküli kereszt. És a harmadik a fekete, melynek a teste lent van.
2008. január 1-jétől az Szja. törvény lehetőséget biztosít adókiegyenlítésre. Mindez azt jelenti, hogy a befektető az adóév és az azt megelőző két adóév viszonylatában az elszenvedett veszteségét szembeállíthatja ugyanezen időszakban elért nyereségével. Ez akként is történhet, hogy a korábban szerzett nyereségét csökkentheti a később elért veszteségével és visszaigényelheti ennek erejéig a befizetett adóját.
A nyereségek és veszteségek figyelembevétele 3 adóév viszonylatában, tehát ellenőrzött tőkepiaci ügyleteknél az alábbiak szerint történhet:
A korábbi évek veszteségeit szembe lehet állítani a későbbi nyereséggel. "
Akkor megmondom a munkatársaimnak is biztos örülnek majd neki!
Ha ennyire bizonytalan vagy kérdezd meg az illetékest (NAV) Még a könyvelők sem tudják, nekem is beszéltek össze-vissza, azt mondták hogy a befektetési hitelt sem lehet levonni az adó alapból, pedig utána jártam és le lehet.
Péntek óta még mindig ez a téma?
Úgy van, ahogy az 1-2 ember mondja.
Ha nem hiszed el, az eredeti forrást tudom ajánlani olvasgatásra: az adóbevallást és a hozzá tartozó tájékoztatót. Gondolom találkoztál már ezekkel a dokumentumokkal korábban.
Nem bonyolult, de amikor minden megkérdezett ember az itteni 1-2 emberen kívül azt mondja hogy nincs ilyen akkor kicsit elgondolkodom hogy mi is az igazság.
Sajnos, tényleg az esésnél indul be az élet a topikban.
Most az emelkedés olyan ütemű, mint az esés szokott lenni.
Én nem hittem el ezt a gyors emelkedést, és a csatorna tetején értékesítettem az összes otp, és 1012 longomat, aztán még ment egy csatornányi magasságot.
Érdekes, hogy a sávból kilépett Határidő, na meg bux is, és teljesen érdektelen a topik, egész hétvégén senki nem ír semmit, Max a nutex osztalékot, vagy egy ksi adó kérdés.
Nincs már nagy szarvas okfejtés, sem cimballi, meg többiek, nem érdekes itt már semmi sem (ezek szerint).
Tavaly veszítetett valaki három milkát, idén beírja az adóbevallásba, következő két évben ha lesz nyeresége, tegyük fel pont három milka, azt szembe állíthatja a tavalyi veszteséggel.
Szerintetek folyton angy long láz van, és ti folyton pont most adnátok be. Persze az indexek folyamatosan emelkednek, de mindig csak az erőltetett short:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?