...az igen...ezért krll minden pozihoz egy stopp....én 20k-nál is adtam, ..de egy szint után longba áltam...majd megint short...és így tovább....
...talán egyszerűbb lett volnba végig longolni, de vannak szintek, amikor lefelé kell jönnie...
...egyébbként év végére én 26 k. fölé várom...de ez a hullám még odébb lesz..
Már meg ne haragudj, de jó úton haladtok alexkid barátoddal, hogy ezt a topikot is szétverjétek. Egyszerűen nem értem, hogy ez mire jó. Aki akar, az longol, aki akar, az shortol. De ez a színvonal, amit ti itt produkáltok minden hozzáértőt elűzött innen. Klasszul ellesztek itt hamarosan édes kettesben.:)
..hát könnyebb kiülni egy esés után, mint egy shortot...főleg ha long a trend...ha eső tred lenne, akkor fordítva lenne...a kettő soha sem lehet egy szinten..mindig a piactól függ...
...de hagyjuk...léptem.. elverni a ami hasznomból egy kevesett...
..hogy minek shortolni?..na látod ez az...mert nem csak a felhullámmal akarok keresni...a lefelé mindig erősebb és gyorsabb...de ezt már ecseteltem egy párszor....
..ha a 25k- ellenállásnál dobot a longot, és mersz shortot nyitni, akkor szép nyerőt vákhattál volna zsebre...
...de akkor azt is kérdezhetnéd, hogy minek a stopp...
...na de hagyjuk...mindenki másképp kereskedik...
természetesen napi maximumon.
Még mindig nem értem a különbséget. Biztosan velem van a baj.:)
Ja, és nem voltam gép előtt jónéhány napja. Egyébként is long van, minek shortolni:D
akkor ma miért nem shortoltál?...
..shorthoz bátorság is kell...nem elég a technikai ismeret....
...de hagyjuk...remélem mint longos tegnap realizáltál...mert ilyen hullámokat illene elkapni...
...mert én fordítok ha úgy látom...és nem fogok félni longolni sem...ha esik tovább, akkor adom és kész...
na ne mondd!
Magyarázd már el légyszíves, hogy ugyan miért nehezebb shortolni???
És egyébként is, mi ez a hülyeség, hogy longolni mindenki tud. Shortolni ugyanúgy lehet. Ugyanolyan egyszerűen.
Ennyire azért nem kell ám fényezni a shortosokat. Ahogy longolni, úgy shortolni is bárki tud. Ugyanolyan egyszerű mind a 2vel keresni, csak jókor kell belépni.
..igen azt le fogja tesztelni,lehet már holnap nyitóban...onan pattini fog...a kérdés milyen lesz a hangulat...
...résen kell lenni az biztos...de longot már nem építenék...húsvétra itt már elkezdik a nagyok a kiszállást...minden lefelé fog csorogni...már ideje is lenne...
..megint nincs itt pörgés...senki sem shortól?
..longosok most alapból lapítanak...
az a k..a kt...már megint kitágult..
150 pontal lejjebb kéne lenni...
...de ezzel szórakoznak...emlkedésnél összenyomják...hogy longba tudjanak állni...esésnél kitágítják, hogy legyen tér a shortra...
...adjuk magasabbról...ha usa is lefelé, bux támaszra érhet záróban...23700..
vannak érdekességek, holnap jönnek ki a márciusi retail sales adatok (+0,8%-t várnak) de egy része ápr 7. óta publikus, ez pedig a hipermarketek és plázák forgalmát mutatja:
+2% lett a növekedés, ami azért érdekes mert a tavaly márciusi bázis elég magas volt mert ápr 4-re esett húsvét, idén viszont csak ápr 24-én lesz. szóval így a 2% növekedés elég erős
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?