Elmondom még egyszer, ha lehet keresni a longon, nem mindegy hogy azt éppen miért van? Végig az a duma ment 1231-től az otp-ben, hogy vigyázni, ez csak egy medvepiaci rally, ezek csak short zárások. Most épp emelkedünk, hetekig esett, a végén már nem volt erő az esésben, kialakult egy kis longocska, hogy meddig megy senki nem tudja előre.
Vagy azért mert vannak beragadt nagyobb long pakkok és sc mentén felhajtják az árat ideális szintre és beadják a piacot!:)
Túl semleges minden hírre az összes index odakint is!
igaz nem tőlem kérdezted, ez alapján eddig még "csak" korrekció... majd ennek az emelkedésnek a korrekciója után derül ki, hogy a mostani fel az a c hullám, vagy az 3. hullám volt-e link
igaz nem tőlem kérdezted, ez alapján eddig még "csak" korrekció... majd ennek az emelkedésnek a korrekciója után derül ki, hogy a mostani fel az a chullám, vagy az 3. hullám volt-e link
Nemsokára oda is érhet 23800-hoz. Bár jobb lett volna, ha 23350-ről visszajött volna tegnap értem 23100-ra.
Viszont vettem tegnap 36935-ön Richtert. 39300-ig az is feljöhet.
..na én mára végeztem...visszatértem daytradre...
..volt otp longom,mtel long,hati long...
...volt rajta legalább 60k tiszta...realizáltam...nyugodtan várom a hétfőt...
....szép hétvégét mindenkinek...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?