De, egyértelműen igen a válasz, cimballi számára nyilván előnyös, ha a nevem miatt sokan elmennek. Persze az kérdés, hogy miattam mennek-e majd el sokan. Ne felejtsd el, hogy cimballi profi trader és képzett tréner, eszelősen sok munkája van abban, amit felépített.
A magam módján ezt én is megtettem itt a fórumon. Üzleti értelemben számomra nem éri meg a tréningen való részvétel, végül ezért vállaltam.
a forex topicba írtam az imént: "(#6442) Re: -indi-
Értékelés: 0
előzmény (#6441: totem) | válasz erre | Ma, 21:45
volt egy tippem rá, hogy az utolsó percekben borítanak be mindent az egész napos altatás után.. még szerencsére tartottam a shortokat, készülve ezen kis trükkre.. bár még volt egy olyan érzésem, hogy inkább a zárás utáni beverés lesz a mai menü.. hát lehet elizgulták... szóval sunyiznak, mint mindig.."
Eddig az elmúlt két előrejelzéssel szinkronban vagyunk. Holnap (esetleg szerdán) az a kérdés, hogy töri-e a piros vonalat és kinyitja az ajtót az új aljra menetelő utolsó abc le kör előtt vagy pedig a piros vonal fölött fordul (ez utóbbi a további emelkedés feltétele).
Szervusz Kwi, magamtól nem szerveznék ilyen tréninget, számos okból. Cimballi profi tréner, felkért a részvételre, elmondtam neki az aggályaimat, de adok egy esélyt a dolognak.
Bízom benne, hogy harmadszorra már sikerül helyesen leírni.
Javasolom, nézz utána a Google-ban, különösen figyelj a Brutus ragozására (vocativus!)
Erről és korábban már több hozzászóllásodból is az az szállóige jutott eszembe (nem latinul írom, hogy megértsd): Ha hallgattál volna ...
..ha nem húzták volna szét a kt.-t jobban vették volna ma...400 alatt...de így...én is filózok...short vagy vétel...
...bár emelkedésre nagyobb még az esély....de mol nélkül nem fog menni...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?