"Inkább rajtad látom ezt kínodban a longodban!" Figyelj barátom! 5500-ról van OTP longom és egy kicsit sem vagyok berezelve. Holnap biztos esünk, de korántsem annyit, amennyit te vársz. Van még kp-ém és ha sokat esik, majd ott veszek rá, ennyi... És baromi nyugodtan fogok aludni. Sőt, hogy örömet okozzak neked, még 5900-ről is van otim, de nem sok. Sajnos ezt a topikot lassan egyesíteni lehet az OTI topikkal, mert mondenki át jött ide beírkálni a hülyeségeit. Sajnálom, hogy azok, akiktől lehetett tanulni, mind eltűntek. És most ennek örülj, okos tojás!!! És ezzel tényleg befejeztem és még egyszer elnézést a többiektől.
írtam korábban is: minden csoda 3 napig tart, majd visszatér minden az eredeti mederbe.... aki shortot nyitott pénteken, annak gratula (de ez majd csak holnap 9-től érvényes :D)
szinte biztos, hogy sokan megpróbálják kihasználni a hangulatot, sok short fog nyílni holnap, de már eltelt pár nap, kezdenek lehiggadni a befektetők. A bux kimaradt most ebből a hatalmas esésből, és hát ne felejtsük: jön a határidő zárás is. Akinek nincs pozija, az már maradjon nyugiba :D! Mindig megy újabb vonat...
És akkor rögtön ágyba pisilsz örömödben? Szánalmas vagy , egyre jobban. És elnézést kérek ezért a beírásomért mindenkitől, főleg szarvasvadásztól, de már annyira unalmasak a hülyeségei.
..a kulfoldi toke mar nincs akkora aranyban a magyar piacon mint 1 honappal ezelott ez latszik a napi forgalmakban,akik ki akartak vonni a penzuket szerintem nagy tobbseggel megtettek,a magyar kis befekttetok pedig nem fognak panik szeruen menekulni a papirjaikbol,sot kivarnak,mert tudjak hogy korrigalodni fognak az esesek,most is DJ mar egesz jol nez ki..mindjart -1% on belul lesz..velemenyem szerint
..16:00 hir pl..,de nem allitom hogy holnap felfele megy a bux,de nem zarom ki annak a lehetoseget sem hogy pluszban zar,csak annyit allitok hogy hati nem fog 500 pontot esni zarasig..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?