sajnálom, amíg nem lesz komoly intézményi eladó, újabb és újabb csúcsokat fognak ütni.. én max tökölést látok ott, ide-oda lökdösést, de utána megy tovább...
"ha észrevetted volna, a tőzsde most hasonlít ahhoz a pókerbajnoksághoz, ahol a bank beültetett (FED) játékosa cinkelt lapokkal vagy ingújjból elősunyizott ászokkal játszik.. totem"
Én is abban bízok, hogy megfordul és esik egy akkorát amivel vissza játszom magam plusszaba, de legalább 0-ba!
Ahoz most már egy jónagy fordulatnak kellene bekövetkeznie (kb.7200-ig)!
igen.. arra... sajnos.. beültetnek sokakat a shorthintába és megy a cumidáré.. ha lenne rendesen lefelé erő, akkor ilyen felmenetelkor lenne folyamatos visszateszt, de ha megfigyeled nincs... szinte egyenletesen, lényegi piros gyertyák nélkül, lassan tud felkúszni.. és általában, legalábbis eddig mindig kivitték az előző csúcsot... (meglepődnék ha most visszahullna és 7380 alá esne... )
eur/usd-ben divergencia+ bullish slingshot (H1) ellenére esett még vagy 100pipet és 800usd bukót sikerült összeszednem, de utána +1200 usd lett belőle. Ez demó volt, éleset nem biztos, h ki tudtam volna ülni :D
Már egy jó idelye várom az igazi esést, ami csak nem jön, min. korrekciós hullám van. De közben az égig húzták az árfolyamot 7420!
Már azon filozom, hogy kiszorom az összesset búkóban aztán ha igazán elkezd zuhanni vissza szállok- na de itt valamit kiszámítani... olyan lett a tőzsde mintha pokereznénk csak éppen más ossza a szarabbnál szarab lapokat.
nah persze az eurot vissza tudták lökni 1.3560-ról az indexek egy kanyit nem jöttek vissza.. nah persze, mikor az euro longgal akarom fedezni a dax short bukót, akkor persze képtelenek együtt menni.. menjenek a francba komolyan...
én nem, ezt a genyóságot már vagy eddig kb 5-6 szor láttam különböző szinteken az elmúlt hónapokban.. hogy nincs senki aki elkenje a száját az ilyen tetveknek, komolyan..
semmitől.. én már láttam mi készül, amikor 7380-n szép finoman fordult.. a szokásos genyóság, pont az ejtette be, aki utána feltekerte, hogy a többi shortosok vérével rugja fel ellenállás fölé.. a ge..iségnek nincs határa jeligével...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?