..jut eszembe...valki gyűjt aranyat..?
..mert lenne egy egy arany emlékérmém eladó..
..9.5 gr. Au 900-as...kb 21.4 karát
piaci ára olyan 400 euró..olcsóbban elvihető..
Én is pénzpiaciba tarom az erstenel, de hogy van pontosan az h csak 3 nap után ketyeg a befektetési hitel?
(mert ugye pénzpiacit felbontani csak 16.30ig lehet és egy csomószór voltam úgy h vettem volna valamit záróban, de le volt kötve a pénzem, felbontani nem tudtam már így aztán nem vettem semmit)
..én ersténél simán benyomom egy pézpiaci alapba...napi kamatot számol,ami nem is rossz...sőt ha csak tradelek,vagy pár napra lépek poziba,akkor fedezet befhitelhez,amire amúgy is csak 3 nap után számol kapmatot..így az én pénzem kamatozik,közben a bankét használom....
Törölt felhasználó2011. 02. 18. 15:14
A Quaestornál Kurázziban (pénzpiaci)lehet tartani a föl pénzt.Ki-berakás ingyenes,kamatközeli a hozam. Kurázsi!
Ez engem is érdekelne. A CIB ebróker felületén tőzsdézek, ott van lehetőség vásárolni. Viszont amikor korábban vettem állampapirt, két hónap után veszitettem vele. Azóta inkább lekötés nélkül parkiroztatom, várva a lehetőséget. A jó tipp engem is érdekelne. Mendenkinek köszi előre is.
szépen lassan csorgunk, mint a lassított felvétel.
Lehet, hogy elfogyott a pénz a nagyhúzás után?! 7410!
Törölt felhasználó2011. 02. 18. 14:23
sziasztok
remelem, tud kozuletek valaki segiteni
az lenne a kerdesem, hogy olyan idoszakban, amikor nem lat az ember semmi jo pozit, de a befektetoi szamlajan levo penzt szeretne "kamatoztatni", mibe lehet fektetni? mondjuk allamkotveny? ha igen, milyen feltetelekkel? (hozam, koltseg, stb)
sajnos nekem is az-az érzésem, hogy muszályból de húzzák fölfele, föleg az amcsik nekik más választásuk nincs is!
Vagy összehoznak megint egy háborút és a fegyvergyáraik kihúzzák őket a szarból!
Na de kicsit csorgunk lefelé daxiban, Euro 270,05 !
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?