Szvsz akár 23200-ig is "felerőltethetik" a buxot.
Február 8 óta folyamatosan csökken a napi forgalom. Az esés sem intenzív, magas forgalom mellett zajló.
Egyelőre sávozunk.
Törölt felhasználó2011. 02. 16. 13:09
Egyenlőre a MOl-al tartják fenn a piacot, de lassan a pénzszűke itt is kiszállást hoz. Lehet megpróbálják még 22700-ig felhúzni a piacot de, nagyon eröltetett lenne. Fél az egész világ az eséstől, mert oda lenne a sok befektetett igyekezet, de a piac kiköveteli hamarosan az esést
bocsi h. belepofizok,
de "csodák" most sem lesznek, azzal nem lehet kalkulálni,
január (eleje) - emelkedés
februárban - esés (természetesen a shortjaimat túl korán zártam, és már kis visszaesés és oldalazásnál a longokat keresem "jó" szokásomhoz híven, de visszafogom magam)
tavasszal - emelkedés lesz
ez nagy általánosságokban mindig így ment a tőzsdén, idén sem lesz szvsz másként, "csak" a jó poziba lépési pontokat kell meghatározni :)
Kis kockázattal mondható h. osztifizetésre a jelenleginél magasabban fog állni a telkó árfolyama, persze előtte könnyen lehet a jelenleginél sokkal jobb vételi lehetőség, akár alacsonyabb aljjal
Nem tudom mit esztek az Mtelekomon. Amióta bevezették, azóta folyamatosan veszíti el a piacait, és épül lefelé az a cég. Most is csak a folyamatos leépítések, és karcsúsítások amik még életben tartják.
ha mázli lesz, hangsúlyozom ha mázli lesz akkor talán fellendül 600 fölé... de kezdek már attól félni hogy még ralli sem lesz, csak esés meg tökölődés ilyen szinteken...
Tavaly jó ötletnek tűnt meglovagolni az osztalékrallyt, gondolván, az osztalék fizetés utáni esést pár hét alatt visszaveszi. De nem. Ha azt veszem, hogy ha ez befektetési diverzifikáció, és a telo éves szinten így 9 % feletti hozamot hozott, úgy azért nem olyan gáz, még ez is a banki kamat felett van. Csak most az nekem döglött pénz. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Ráadásul semmi jele, h visszatérjen az 1 évvel ezelőtti szintekre...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?