tudtommal nem csak addig, hanem júniusig.. csak ezen az oldalon 1 hónapra előre közlik az adatokat.. ennek ellenére nem kötelező érvényű a fednek ezt be is tolni...
Igazán én is a sortban látom a nagyobb fantáziát de e szerint link még min. márc. 10-ig pénzpumpa van, hogy utána még meddig az majd ebből a linkből kiderül, de ha itt zárul a QE2 akkor szerintem semmi nem fogja megállítani a korrekciót lefelé.
ha ezt csinálja a fed, részleges realizálás helyett, akkor nagyon hülye, mert akkor az lesz a felállás, hogy ő lesz kitömve rendesen.. engem a büdös életben nem fognak rávenni, hogy dt longon kivül mást csináljak már ilyen szinteken... és remélem sokan vannak még így a nagyokon kívül is...
Dax long beszállón gondolkodom, ma pihizik a Fed is de holnaptól megint öntik a milliárdokat a piacra, és ez húzni fogja daxlit is magával, ennek ellenére holnap még az S&P is kezdhet egy enyhébb korrekcióval, de utána újra fel az irány szvsz.
jaja.. eddig mindig ez volt a menü... a shortosok egymást copatják meg.. az egyik elkezdi, a másik folytatja, aztán az első zárja a második kárára.. és a vége mindig új csúcs... faxa... bár szvsz mivel ma nincs usa kereskedés.. remelém a sávozásnál megmaradunk új csúcs nélkül.. esetleg csökkenő tetőkkel és aljakkal...
nézd, én is szeretném ha szakadna, de már annyiszor láttam, hogy ilyen esés után lazán visszahúzták, hogy már kicsit szkeptikus vagyok... rendes kitárazás kellene egy 2-3 száz pipes esés napon belül, kiméletlenül, felkörök nélkül... az hozná vissza a hitemet...
szünnap van, ilyenkor nem szoktak.. de persze mind lehetséges..
de azért te sem gondoltad komolyan, hogy a longos, támasztgatós brigád, olyan könnyen hagyja, hogy essen.. szvsz megpróbálják felfelé legalább egy körre..
Az s&p és a dj pont azon a szinten, hogy ha új csúsra megy, akkor lehet zárni a shortokat.
De remélem pénteken megvolt a csúcs, meg ma a daxiban.
De az első bíztató jel megvolt, hogy törte az órás csatit 3 hét után.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?