Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
"Leminősítette az Európai Uniót a Standard & Poor's, arra a véleményére hivatkozva, hogy Nagy-Britannia kilépési szándéka gyengíti az EU költségvetési rugalmasságát és belső politikai kohézióját. "
Erre lehet csak igazán menni fel,meg Brexitre.
A tőzsde sosem logikus
"136 konti már elég sok jutalékot jelent, főleg h már 75Ft egy konti"
A jutalék engem nem érdekel.KIit érdekel mennyi jutalékot fizetek ki, ha keresek a termékkel?! A vállalkozásommal is így vagyok.Örömmel adózom. Ha van adózni való, van bevétel is. Költségek mindig járnakmindennel.Ez egy ilyen szakma.Örömmel fizetek ki naponta több száz konti kötési díját, csak lehessen normális keretek között kereskedni.
Ne így hogy ma délelőtt nem tudtam eladni longomat -500as kamat mellett,mert nem volt vevő, aztán záróban -170lett a kamat,deaz is inkább Bux csökkenésnek köszönhetően,mivel 200pontot lejött prompt
Megfordítottam a fibot 61.8as korrekcióra.
Közelebb hoztam a szűkülést.
Joggal torpant meg Bux itt a 61.8as fibonál,és még egy csúnya napos gyertyát is hozott.
Holnap mire esünk?
Bux napos chart nálam.
Fibo 61.8ig jött vissza, a képen 38.2.
Alsó trendvonalról pattant. Most lehet fibo fog.Napos gyertya is kanócos. Holnapra eshet elvileg. Meglátjuk.
"18,4 millió eurós vállalati kötvénybevezetés a BÉT-en
2016. június 27.
Új kibocsátó, a WINGHOLDING Zrt. értékpapírjaival bővült a Budapesti Értéktőzsde kínálata. Az ingatlanfejlesztő és beruházó társaság 18.4 millió euró névértékű kötvényével a mai naptól lehet kereskedni a parketten."
Béta piac beülős trade lehet, nem daytraderes. Akkor jó, ha le van ütve egy papír, fordulat látszik benne,és legalább 3hó emelkedő trendre számít az ember, de stoppal védve, ha mégsem indul el fel.
A BÉTa-n van minimum 0.5%-os spread, plusz a kötési díj, az együtt már 1% környéke. Na 1%-ért, egy nem tőkeáttétes termék nekem drága, de ahogy elnézem mindenki másnak is. Ma talán összesen volt 10 db kötés az egész BÉTa piacon.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!