Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Azt gondolom alapok hiányával lehetbaj. Kb olyan vagy mint Nutex topik. Csak a fel van, mast elképzelni sem tudnak. Venni kell csak valamit, és minden nap ATHt kiáltani. Ennyiben kimerül a dolog. Vettem ma én is hatit, hogy megnyugtassalak, de nem vagyok boldog benne. Ha esik majd adhatom legalább, ha nem esik, akkor keresek azzal. Nem bonya
Nincs azzal semmi gond! Gratulálok a nyerőkhöz! Bár szerintem az OTPben még lehet szufla idén, akár ATH-ra is. A BUX NINCS esőtrendben, nem is volt. Hibás elemző chartok ide vagy oda!
én óvatosan adom 1000+ pont megint a szatyorban, jobb ha az van benne, mint a ponty, ami csak pislogna, ha beesne OTP lekör is jó volt vásárlásra lehet most hosszabb időre ez az utolsó long pozim
Jó napot! Private Banking friss: -BUX napi: A kisebb kioldalazás ellenére eladási jelzést nem adott a görbe, és vissza is tért a trendbe a napokban. Fordulós alakzat kialakulása még várat magára. Addig amíg az emelkedő swing mélypontok sorozata nem törik meg, addig fordulás sem lehet tartós. Még benne van a következő természetes ellenállás tesztelhetősége 68 750 körül. Ellenállások: 68 750; 71 875. Támaszok: 59 375; 56 250; 53 125; 50 000.
Persze, Egyiptomban lehet ilyet az üdülőövezetek részén tenni (pl.: Hurghada), szépen kiépült. Afrikai közepéről beszéltem, ott ez volt a tapasztalatom. Volt EU minőségű kiváló új út és pár kilométerrel odébb már olyan, mint egy kemény off-road pálya.
Mindtam már, biztos nem. Kb 20eve nem tud ATHra menni. Nem hiszed, nézzél utána. Ebbólőp is lejött, nem sokat értesz hozzá.. Mindig csak a fel, és ATH duma, több nincs. Nem baj, nem vagy lemaradva a többségtől, nincs ezzel baj, csak tévedés megint.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!