Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Irták nem boldogulnak hatival Nekem most megy a rovid tav. Napi 3-4tradet nyitok rovid 100-300pontra. Nekem most egesz jol ment az elmult idoszak, de nem konnyu, ezt belatom
-Erste-Több, mint 10%-ot esett a BUX index
az extraadók következményeként. Mint az imént végigvettük, jellemzően az
indokoltnál nagyobb esést szenvedtek el a részvények, ami fundamentális
alapon az emelkedés irányába mutathatna. Ráadásul a BUX index pont
támaszra is esett, ami szintén támogathatja az emelkedést. Támasz és ellenállás szintek
Szerintem nem sok értelme van forex brókerekkel próbálkozni. Hiába reklámozzák magukat stp, ecn, ndd-nek, valójában nem a valós piacon kereskedsz egyiknél se.
Teljesen át kell értékelnem az egész tőzsdei jelenlétet nekem is... Ahogy eddig, úgy nem fog menni. Át kell állni napos-hetes chartra és beleülni? Magánnyugdíjpénztárak kigolyózása után 6 év kellett, hogy az index elérje az akkori szintet, mert ők aztán megjelentek vevőként, mert áramlot havi szinten beléjük a tőke. Most kigolyózza a daytradereket, megint adtunk a forgalomnak.
Várjuk meg a bróker cégek nyilatkozatát. Utána ráérünk agyalni. Én nem bánom ha rá leszek kényszerítve MT4 kereskedésre. Úgy is át kéne már menni rá. Ott csak a deviza váltás és hatása zavar a kereskedéshez
Ugyan első szám egy személyben írtam, de mindenki így érezheti aki egy kicsit is aktív a tőzsdén. Nem engem kell figyelembe venni hanem akik nap mint nap trédelnek. Ez sokkal súlyosabb teher mint elsőre látszik.
Én teljesen ki vagyok, ez a tranzakciós díj miatt, nem tudom megemészteni. Egy kalap alá venni az átlagos átutalással????? Mennyit utalok át egy hónapba? és mennyit trédelek???? Talán nem ugyan annyit. Ezt mikor kitalálták nem tűnt fel? Vagy úgy gondolják hogy havi 1x a havi megtakarításból veszek valamit a tőzsdén????
Ez még egyelőre csak a 'húzd meg' része volt a dolognak, amikor bejelentik a paraszt kivégzését. Néhány napon belül érkezni fog az 'ereszd meg' rész is, amikor bejelentik hogy mégsem végzik ki, csak meggumibotozzák, megrúgdossák és pénzbírságra ítélik. A paraszt ennek a remek hírnek a hallatán örömmel fog bármekkora pénzt kifizetni, csak hagyják élni. Ezt Gulyásék pár napon belülre ígérték még a tegnapi kormányinfón, kíváncsi leszek rá.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!