Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Sajnos, amikor kellene, akkor nem vagyok villámgyors és határozott és nem lépek, amikor meg nem kellene, akkor időnként előfordul, hogy gyorsabb és határozottabb vagyok a kelleténél és lépek.
Igen, lehet, hogy hosszutavu befekteto lettem. Nem most kellett volna, hanem amikor 3 eve eloszor beszalltam 287 kornyeken. Igaz, akkor rovid ido atatt nyertem rajta 1 millat. Akkor meg batrabb voltam a jo beszallokra.
Szóval akkor hosszútávú befektető lettél.))
Inverz fülescsésze pont lefelé mutat,nem?
Ha nem manageled a pozidat,akkor baj lehet könnyen.
Telkó tavaly volt jó vétel.500 felett nekem is volt,talán kétszer is,de nekem túl lassú volt,így ment is.450 környéke jó lehet most,mondjuk vágás után.
Sajnos csak a legtutibb beszállókat hagyom ki, pl. a mostani OTP short ziccer lehetőséget 9300 felettről (pedig már hosszabb ideje terveztem, hogy ezt már meglépem), vagy 6300-tól indult Brexit long rallit, vagy legutóbb a 7250-es longot szintén OTP-ben október közepén. Láttam a laptopon, tudtam, hogy erős támasz a 7250, de külföldi társasút alatt a péntek reggeli nyitáskor éppen nem volt rá időm, csak utána nem kapcsoltam, hogy még bőven célszerű beszállni.
MTEL-be viszont most 520-nál mertem belépni (bár azt is előre elgondoltam, hogy longra már nem lépek be semmibe a BÉT-en) és nem adtam el 525 körül, pedig jól éreztem, hogy el kellett volna, csak bíztam az inverz fülescsészében, hogy ezt az akadályt is átviszi, mint előzőleg az 500 környékét. Viszont most nem fogom realizálni a veszteséget, mint eddig legtöbbször, addig fogom tartani, amíg az osztalékokkal együtt szép kis pluszban nem tudom zárni.
És mindez még mindig azért, mert nem tartom magam az eredeti elképzelésemhez, a napos, hetes távokon az erős támaszok és ellenállások környékén történő beszálláshoz, lehetőleg a trendfordulók utáni visszatesztet követően.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!