Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Még valami. Jó tradernek tartalak jók a meglátásaid is de tízszer több pénzt tudnál csinálni ha jobban kifuttatnád a pozijaidat és elfelejtenéd az 5 perces chartot meg a rengeteg előre agyalást elliottal. Lásd a 34200as shortjaid. A végén úgyis csak az egyenleg számít nem a sikeres tradek száma.
TA nálam nem ? Letört a 33600as támasz fordultam shortba. Nem álmodozó elliottra zsákoltam és okosabbnak véltem magam a piacnál hanem mentem amerre a piac megy. 2 éve várjátok a korrekciót amikor megjön akkor meg nem hiszitek el. Rövidtávú emelkedő trendvonalat letörte a bux, hetes gyertya bearish engulfing. Ha lesz pattanás hidd el benne leszek de addig nem lépek amíg nem ad jelet rá a piac. 1000 pont esés után is csak adták a papírokat semmi korrekció nem volt napon belül. OTP topik hogy néz ki? Mindenki zsákolta 9k felett mintha ingyen lenne az meg csak esett, most meg megy a tamtam hogy pattani fog. Miért nem felfelé menet vásárlunk? Miért gondoljuk magunkat okosabbnak a piacnál?
Párszor bejöhet de a végén beragadás lesz a vége.
Kispapirok nem érdekelnek a béten felőlem 1000xezhet mind. Ahova beteszi a lábát a fidesz oligarha ott sok jót amúgy sem várnék.
szélsőségekben élsz mindig. Mindig a piac aznapi iránya felé, nem előre gondolkodva. Olyan, hogy TA, támasz,ellenállás nem létezik nálad. Gaben reális. A fordulat előrejelzésem jó volt. A fórumos ellenzékem őrjöngése jól jelzett.
34247en legmagasabb long eladó voltam.
Azóta vettem visszatesztre az esésben.
32750 körül 50napos MA visszateszt pipa. 32750-33.000támasz zóna naposon. Otp itt 8700 nál támasz nyakvonal, Molt nem adták, napos kalapács gyertya. Richter 6500napos támasz zóna. Ezek jók.
A negatív 3eső gyertya, heti és havi lenyomott gyertyák, de még változhat havi. Jön MOL jelentés a héten, olaj is kitörhet a bázisból.
Konzum kis papírba 7xezés után aljról megjelent Mészáros Lőrinc.
Trollok továbbra sem érdekelnek, így ritkán leszek
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!