Szép napot. Adva van 5000 BIF részvény 202 ft, és 5000 244 ft. Kérdés: ki mit csinálna: Eladom 310 ft-on, vagy várok az osztalékig, és utána egyből eladom, tudva, hogy esni fog. A válasz 06.02.án lesz, de kíváncsi vagyok a véleményekre, jóslatokra, tényekre. Az okfejtéseket, válaszokat köszönöm, vita nélkül.
A fentiek értelmében a Társaság az általa kibocsátott törzsrészvények névértékére vetítve a 2022-es üzleti év vonatkozásában 350%-os osztalékot fizet, azaz a 10 forint névértékű részvényekre a kifizetendő bruttó osztalék összege részvényenként 35 forint. Kiemelt időpontok: 2023. május 31.: A Budapesti Értéktőzsdén az osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja. 2023. június 2.: Az osztalék fizetéséhez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. Osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa, nevét a részvénykönyvbe a Társaság alapszabályának megfelelően bejegyeztette. 2023. június 9. (E nap): Az osztalék fizetésének kezdőnapja.
Az srv felhatalmazás nem azonos a cég általi tényleges rv vásárlással! Hasonló felhatalmazás általában minden tőzsdei cégnél megtörténik, évente, de a cégeknek csupán kis része él vele - úgyhogy ez az infó számomra egy teljesen semmitmondó infó.
az akinek tele ahócipője hogy otp mollal szart se lehet keresni pl:_))) fóőleg ha épp döglődni fognak..sokan beugranak egy gyors osztalékra.. nem véletlen várja sok ember mikor lesz mol osztalék...mert abból is lehet profitálni itt is...ha lemegy az osztalékosdi szerintem utána se fog 218 ig esni...
Nem vagyok TAs .. Véleményem szerint is benne lehet egy leszúrás 280 környékéig.. De azért reménykedem benne 300 alatt nem leszünk vàgásig. Még várok későbbi beszállókat .. 350 reális igen
Tudtam még csipni 290-300 között pár ezer darabot.Oszti vágásig el fog menni 350-400-ig.Lesz rajta jó kis 35FT-os oszti,és még marad rajta árfolyam nyereség is.A cég is venni fogja,mert kapott rá meghatalmazást a közgyűlésen,úgyhogy szerintem már 300 alá nem igen fog menni.Ér is annyit a cég simán,és ha így halad,akkor jövőre kinéz egy jó kis 45FT-os oszti.
Jól írtad, szerintem is így van. Ha az idei osztalék/árfolyam rátákat megnézzük, akkor 11,4%-on vagyunk, ami jó, de a DH jelenleg 15%-on van, szóval akik itt vették, nem csak osztalék-vadászok lehetnek. Ráadásul tavaly nagyon gyorsan leesett az árfolyam a szelvény-vágás után, még nagyobbat is, mint az osztalék mértéke, szóval a 300 fölötti véltelek bíznak abban, hogy 265 fölött ér azért a részvény. Szerintem jóval többet, ha a fundás számait nézem.
BIF tulajdonosok topikja