Nem tudni még, de hamarosan közzéteszik. A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja és az osztalékfizetés pontos időpontja külön közleményben lesz kihirdetve, az április 28-i közgyűlés arról határozott, hogy a kifizetés megkezdése legkésőbb a pénzügyi beszámoló jóváhagyását követő 30. kereskedési napon belül kell, hogy megtörténjen. Legkésőbb május 13-án megtudod. Szvsz. nem érdemes csak az osztalék miatt tartani, osztalékfizetés környékén majdnem biztos, hogy esni fog az árfolyam. Közvetlenül előtte is és utána is.
Nem bizony. Az árfolyam is igen alacsony,nem ennyit ér a cég.Úgy gondolom,hogy nemsokára nyaldosni fogja a 300-at,főleg ,hogy a cég veheti is majd magát.
Évekkel ezelőtt volt SRV, de akkor sem a piacról vettek. Felhatalmazás SRV- re folyamatosan volt. Szerintem a PIO- nak nem érdeke nagyon felverni az árat STK arány fölé... (had ne fejtsem ki)
Ez a 20% (akik nem szavaztak) lehet nagyjából a valós közkéz, nem hiszem, hogy sok kicsi jelen volt az eddigi tapasztalatoknak megfelelően. Kérdés, megvalósul-e az srv, nagyot tudna húzni az árfolyamon. A szelvényvágás napjáig még mehetünk fel, utána kis srv megnyugtató lenne.
Megszavazták, 35 Ft/ db. Ami érdekes volt, hogy a következő 18 hónapban vehet saját részvényt a cég, max a teljes részvénymennyiség 25%-ig, és a max ár az elmúlt 18 hónap átlagár 150%-a (a minimum az 1 Ft).
2021- Ben csipegettem 22es kozgyulesig, tulajdonosi megfeleltetesig eladtam, szép summa, egyet banok nem, vettem többet. Viszont tényleg nincs nagy forgalom, és nyilván nem voltam ezzel a stratégiával egyedül. A 30%bol realizáltak 22%ot. Idén beijedtem az ingatlanok visszaeséstől, nem foglalkoztam vele, ezt is bánom..."Örök klasszikust idézve: "Akinek van füle a hallásra, az hallja meg!"
Alapvetően egyetértek a leírtakkal. Annyi kiegészítéssel, hogy a BIF-torony egésze már le van szerződve (B. Kristóf tájékoztatása alapján a tavalyi kgy-n), és nagyon komoly cash-flow termelés van már jelenleg is, ez pedig növekszik a jövőben. Kgy-re érdemes elmenni, kevés kisbefektető van (tavaly egyedül én:)), és közvetlenül, profin válaszolnak minden kérdésre.
BIF tulajdonosok topikja