Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Mondanám, hogy gazembereknek áll a világ, de az is egy mondás, hogy a fák sem nőnek az égig: https://www.portfolio.hu/uzlet/20210519/beszakadtak-a-kriptovalutak-valosaggal-menekulnek-a-piacrol-a-befektetok-483812 Én tavaly óta hitetlenkedek, hogy mi ment a coinok-ban. Azért az emelkedés sem volt véletlen. Akkor valakiknek az volt az érdeke! Most úgy tűnik az esés, minél mélyebbre. Még szerencse, hogy a véletlen az egy nagyon ritka esemény ebben a szép új világunkban! Színház az egész világ?
Pontosan. Ez arra szolgál, hogy az inflációs várakozásokat letörjék. Mert mit gondol a plebs, ha il,en cikkeket olvas, hogy a kamatemelés elkerülhetetlen. Felvillan a felkiáltójel a fejében, hogy jaj-jajegint szűk idők jönnek...és közben érdemi kamatemelés nem fog megvalósulni. Szóval tőzsdei szenpontból ez egy bullshit...
Úgy lesz kamatemelés, hogy nem lesz...most pár hétig ez lesz a narratíva, amire a piacok csinálnak egy korrekciót. De egyik jegybank sem mer érdemi kamatemelésbe kezdeni...
Mindegy. Majd jó lesz az unokáknak. Mehetnek belőle a Marsra nyaralni. Persze csak ha átváltják Dogecoinra. :DD Ha tovább esik, akkor Musk kezdhet izzadni, mert jó kis vesztesége lesz a Teslanak belőle...idióta...
na a csomag felét most megvettem. 1/6od részét az egésznek még tartom vételre. (nem bánom ha lejjebb megy, mert 1:1 brokiszámla, nem gond ha eurban nominálva sokáig)
A 356-58-as, letört sávot simán visszatesztelheti! Szerintem is. Ha sikerül visszakapaszkodni fölé, akkor ez csak játék volt sokak idegeivel, ha lefordul róla, akkor jöhet képbe a 343-345 sáv!
Backtest és ami mögötte van