Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Piszok kíváncsi vagyok a Mol-os elképzelésemre, mivel csak nem akar esni, közben még mindig inkább lefelé várom. OTP, Richter sokkal szebben teljesítette az elképzeléseimet. Persze azokat nem játszottam meg. :D
Az Ukránoknak ezért éri meg, hogy folyamatosan feszkó van körülöttük: "A Bizottság elnöke emlékeztetett rá, hogy 2014 óta már mintegy 17 milliárd eurónyi támogatást és hitelt nyújtottak az országnak és emellett a beruházási programban mintegy 6 milliárd eurónyi forrást tudnak megmozgatni ukrajnai beruházások előmozdítására." https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220125/jelentos-penzugyi-felajanlast-tett-az-eu-ukrajna-fele-es-csoben-van-tovabbi-segitseg-is-522893 Az oroszoknak és az USA-nak is!!!, a magasan tartott gázárak, valamint az EU gazdaságának sakkban tartása okán = alku pozició. Persze látszólag az EU-nak senki nem akar semmi rosszat. Jó kis hatalmi játszótér ez az Ukrajna, és valahol még az Ukrán hatalmi elit is hasznot húz belőle. Na nem az ukrán nép, természetesen. Megoldást, ha akartak volna, már régen lehetett volna találni! Na éppen ez az , ami a helyzetből valamiféle hasznot húzó feleknek egyáltalán nem áll érdekében. Csak technológiailag fejlődik az emberiség, egyébként ugyanott tartunk, mint amikor kövekkel dobálták egymást az őseink.
Jó reggelt! Nem annyira meglepő. Az ilyen hirtelen felrántások inkább shortzárások. Viszont sztem kijelölte a korrekció végpontját 4200 körül. Többféle is lehet a további folytatás: 1.innen 4500, aztán megint ide vagy 2. Elkezd lefele csorogni, naposon ékelődni és rsi divergenciát építeni, ez hosszabb, elnyúló formáció lenne...
Jo reggelt! Azert ne tegyunk ugy, mintha a szovjetek ebben a tortenetben martirok lennenek… Az is meger egy gondolatot, hogy carovics 2 kezzel csapkod az ukran NATO csatlakozas ellen. Pont ugyanakkora mocskos brigad a szovjet brancs, mint a hamburgeresek. Carovics nagy alma egy Szovjetunio remake es ezert szinte barmire hajlando…
Persze értem én, hogy arra megy ki a játék, hogy a ruszkikat kivéreztessék, hogy ne tudjon Kínával kooperálni, de akkor is ...a mi fejünk felett ne lövöldözzenek...
https://www.portfolio.hu/global/20220124/amerika-felkeszul-tobb-ezer-katonat-kuldhetnek-europaba-522795 Az Egyesült Államok 8500 katonát helyez készenlétbe az oroszországi feszültségek közepette egy esetleges kelet-európai bevetés miatt - számolt be az amerikai CNN....fantasztikus...jobban tennék a jenkik, ha elülnének a valagukon...nem kéne Európát beletaszítani egy háborúba...egyáltalán milyen kelet-európai bevetés...Oroszország biztosan nem fog megtámadni egyetlen NATO országot sem, akkor meg mit akarnak...
Tavaly év végén az 1,25-ös prémiumosba (2026/i) forgattam át egy nagyobb összeget, pedig vártam, hogy kihozzanak egy jobbat. Viszont a máp+ papírokat lehet, hogy át fogom ebbe forgatni fordulónapon.
Backtest és ami mögötte van