Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Normál esetben érthető volna az OTP tulajok öröme, valójában a kamatsapka kissé azt is beárnyékolja. Amit pedig nem, ott vajon milyen hatással lesz a jövőbeli hitelfelvételi kedvre? Mert valakivel meg kell majd fizettetni a fixált kamattal futó hiteleknél keletkező veszteségeket. De ne érts félre, nem kívánom, hogy az OTP-nek rossz legyen. Az az egész országnak és a gazdaságnak rosszat jelent, ha a az OTP bajban lenne! Remélem nem lesz olyan, és tényleg van ok az örömre!
Megertem, szerintem sokunknak nem tetszik…egy biztos, ez most kis hazanknak egy szep kis diplomaciai kuldetes. Facnak sem hianyzik, hogy itt allomasozzon tobb ezer NATO katona ill. a fejunk felett repkedjenek a katonai gepek.
Olvastam hogy olajban utazol. Tartod még az olajos pozíciókat továbbra is erre az évre? Ezen kívül a bank szektort mondanám jónak így érzésre. A nagy kérdés az, hogy ilyen környezetben ezek a részvények tudnak-e majd emelkedni, nyílik-e az olló?
Nyilvan, trefa volt a reszemrol…bar viktorcsaszar szinte annyit jar kis tulzassal Moszkvaba, mint Brusszelbe, jovo heten is megy…attol felek, ismet egy nagyon fasza uzletet fog kotni caroviccsal.
Mivel NATO tag vagyunk, az összes magyar katona egyben NATO katona is. Az orosz követelések teljesítése esetén az ilyen kiegészítő létesítményeket kellett volna felszámolni, mint pl. a pápai közös légibázis.
Backtest és ami mögötte van