Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ezt en 340 aljan mernem igy kijelenteni…egyelore ez meg egy korrekcio, meg ha az intenziv fajtabol is. Szerintem legkesobb februarban behodol es jon a gyoztunk maszlag!
Hát mondjuk ott pont, hogy megemelném, meg véget vetnék ennek az építési bummnak is. Egy csökkenő lélekszámú ország nem tudom kinek épít ennyit. Vagy mindenkinek 2 lakása lesz!?
Pedig egy áfa csökkentést aztán lehetne plakátolni...csak ugye az a fránya 5000 mrdos hiány nem igazán engedi...ahhoz meg nem elég tökösek, hogy behozzanak egy 2.szja kulcsot, ahogy azt kellene...
Hogy mi a helyes eljárás az már bizony el van döntve. Évtizedek óta, bizonyítottan. Csak hát az ember, meg az egója, meg az a belső hang ami suttog a fejében, és naná, hogy csak azt szajkózza, hogy sikerülni fog, tudod jobban is csinálni, megvered a piacot könnyedén, naná, mi az hogy. :)
De ha már BT, bizony erről is van BT, ráadásul durván sok adaton, és ez bizony azt mutatja, hogy ha nem abba az 1-2%-ba esel (én nem), akkor bizony nem fogod.
Egy dolgot dönthetsz el, ha az még tényleg nincs, hogy ellene fogadsz-e a BT-nek. :)
Backtest és ami mögötte van