Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
35 millio dbot vettek ma tuibol. 4,6m az atlag napi kereskedes. Sztem holnap belelepek megerosites eseten. Ha nem ugy jar mint a thomas cook akkor aranybanya
Nekem volt, magasabb bekerulessel, belementem a 2,15-os jegyzesbe. Az arany 10/21, nem olyan rossz az, a joggal ma lehet utoljara kereskedni, ami 20 cent most, nyilvan ezt arazza be ez a leveres. En hiszek a TUI-ban, baromi nagy ingatlan portfolio, a jovo evi foglalasok eleg szepen alakulnak + egy orosz csalad is beszallt 30%-os tulajdon resszel. Meglatjuk:)
Sztem meg van az rsi divergencia naposon, amit pár hete vartunk...itt lehet a teteje...marad a sáv...most jön egy kis lefele, aztán év végére visszatér ide kb...
Parragh tavasszal kiverte a hisztit, hogy az MNB kivezette az NHP-t és, hogy ez micsoda csapás a gazdaságra, most meg dumál, hogy már évekkel ezelőtt emelni kellett volna...ennek a faszinak sok fogalma nem lehet a közgazdaságról...
Biztos benne van a Parragh összesben egy 3-4 évvel ezelőtti kemény beszéd, amelyben ostorozza a jegybank monetáris politikáját. Ez is "aranyos": "az emelés ellentételezéseként lehet állami támogatást adni, kell is,
jelenleg a 4%-os járuléktámogatást tartják reálisnak és ésszerűnek." És mibű', megszorításbú'?
Backtest és ami mögötte van