Pontosan talalgatunk es spekulalunk de,ha te tudod a tutit akkor adok egy email-cimet es majd oszd meg velem is. Szeretnek par honap alatt milliardos lenni.
Koszonom az ajanlasod ;) Mar van es lesz is egy darabig. De azert nem kevernek ossze egy startup ceget, ami remelhetoleg tobbszorozni fogja a beveteleit es a Wallist. Ami most is jol megy, 64 Milliardos arbevetel egeszen szepen hangzik.
""Azt mondom majd a piac a helyere teszi itt is az arfolyamot " Hát kb ez a lényeg. lehet 100 - 130, vagy 200-300- 500 majd a piac eldönti. Szép tőled,hogy senkit nem akarsz vételre buzdítani. A funda ,az eredmények alapján ki fog alakulni ez. :)
Erre is szamitottam hogy jönni fog. ;) A válasz: nagyon. Megleptelek? Megmondom majd akkor is ha meglesz a tulaj. Én nem vagyok egy tudatlan tozsdes és nem szerelemből tartom azt a papírt sem. Elég sok mindent számolok, szakmai ártalom ;)
Éves idotavon viszont benne van nagy valpszinuseggel. Akinek pedig ez nem elég hozam, az írja fel egy papírra és nézegesse amikor egyszer eljon a maci és évi 5%ert fognak itt sokan harcolni. :) Gondolom a fiúk nem odáig tervezték meg a jövőt hogy akkor belepunk a tőzsdére és kész. Akvizíció partnersegek, befektetők.. Minden ott lehet a fiókban vagy folyamatban. 7en tobbet tudunk majd.
Azt is leirom,hogy holnap meg szeretnek venni egy kisebb mennyiseget es orulnek,ha lefele indulna meg.Utana pedig en mar csak kovetem az esemenyeket.Tobb vetelem nem lesz.
Volt nemrég egy kérdés a chartról, és az volt a válasz, hogy egyelőre nincs. Tévedés, van. A BÉT honlapján: https://www.bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$issuer/3399. Van 1 nap, 5 nap 1 hónap stb. És ezek átszámolva a split utáni árfolyamokra.
Azt mondom majd a piac a helyere teszi itt is az arfolyamot en mar leirtam,hogy Aprilis vegere 500ft koruli szintre varom. Lehet nagyot tevedek es a kozeleben sem lesz de akkor sem leszek elkeseredve :-)
AutoWallis