Milyen komoly tréder ,aki a napi zárót sem tudja ,csak a mantra klubban kéri az áldást . Gondolom nincs kedves más csak a foswallisz rvnye :-)) Költői kérdés : a szimpátia faktor 1es ( ne válaszolj ,nem érdekel). A wallny+ fórumban csak a fényezés megy több mint egy éve ,De csak bukó van a walliszon ,eg Tény :-)) Erre varjál gombot 😂😂😂🔫👇✝
Egy kérdést ha megengedi tanár úr, hölgy. Miért foglalkozik a Walliszal ha szar is és papírja sincs? Nincs más dolga? Csak a köpködni?? Ön mint szakember önmagát hogy jellemezné?.. ez költői kérdés volt .. mielőtt ódákat olvasnànk...👍 Bocs hogy betértem ide megzavarták felemelő vitái saját magával...
Tisztelt magyartanár úr, hölgy,!! Te magad olvasod? Olvasd és tedd fel magadnak a kérdést ki a szánalmas!👍 Tuti hogy te vagy a legtutibb , ennyit mocskolódó, köpködni még itt senkit nem láttam!🤗 És ami ijesztő mindig magadal csetelgetsz. Na de van ilyen.👍
Üdv egyszeri látogató! Szánalmas vkit a választott nick alapján megítélni! Az a "had nevessen" , az hadd nevessen akart lenni gondolom :-) Szerintem a portfóliód olyan pokol-tűz színű és várod a feloldozást a mentoroddal együtt . Na jó kín-nevetést!
a neved alapján, de csak a neved alapján gondolom hogy okos vagy! és tényleg!! szeretek ide benézni van min nevetni! az irásod mutasd már meg egy olyan embernek aki ért a tözsdéhez , had nevessen! sokszor tényleg jobb ha nem tudjuk vlódi kilétét a fórumozoknak!
Ha csak " objektíven nézed" a Nutexet, decemberben 82 forinton is volt, most 29 ft. Igaz. volt 16 ft is, pár hete.Ha sok pénzt hozott neked, hát gratulálok!
AutoWallis