"autó helyett lélegeztető gép" gyártás . A bmw mit fog gyártani vajon ,na de mindegy = a wallis mit fog árulni ,pelenkát vagy gézt ? Azt is elrontaná :-)))
Van kínjában nevet:-)Én kifekszem a házeladós ...eladtam mindent ....nem adtam semmit dumán :-)))Most mennyire piros az a portfólió gondolom 70% felett van a virtuális bukó :-))))Hallgatni arany ,ez jótanács :-) https://youtu.be/IR1Y6q2Au-c
Tépik a bejelentésre :DDD Olyan vesszőfutás szaga van , gondolom már nincs palimadár sem . Akinek van pénze az walliszba csak adóoptimalizálás miatt vásárol ,ha nagyon muszály. Addig meg csak esik... No.1: egy hónap alatt -50 % csak az idén !! :-))) Komoly cég :-)))
Jézus mária! Krőzus visszatért az űrből és bölcselkedik. Eladott mindent bukóval . Csak szegény a " BNV" -t ismeri ,nem pedig a BMW -t. :-)))) Küldje vki a vásárra ki ,hogy ismerje a különbséget ,aztán vigye el egy kereskedéshez :DDDD
Hamar 400 ft lesz az euro ,ami azt a harmatos újautó eladást kapitulálja. A szervízek pedig vegetálni fognak ,csak büszkeségből nem zárják be őket . Még a klt- et kisöprik aztán minden értékesítő mint egy hal a kiszáradt tómederben. Még az idén kivonulhat a wallis a tőzsdéről , már meggazdagodott !
Akkor 2 rv-es tuti marad:-) Mást már nem lehet befűzni ezzel a szecskával mert olyan értékvesztő mint a pengő. Ezt csak a kiborítom módszerrel lehet már eladni ,aztán úgy sem . Don quiote meg harcolhat ,mert BOHÓC MINDÍG KELL A CÍRKUSZBA ! :DDDD Kár hogy szétvan csúszva ez a wallis/4ig trendelés ,annyira pontatlan és dilettáns ,de vicces ! Jó tüzelést (pénzégetést).
AutoWallis