Pénztcentrum: "Drasztikusan földbe állt az autópiac" Visszamondások ,kivárások , hanyatlás . Ez sinre vágja ezt a remegő lábú kereskedő láncot . Autowallis a példátlanul egyedülálló tőzsdei bukás ! :-)) Nem kell másfél év és a rv a 20%-át sem éri ! Autowallis = Bukás ,Blama, Kudarc,
Nem sok szépet kínál ma sem a tőzsde . Érdekelne hogyan látják az örök optimisták akik tartják a 216-240 esetleg 120 feletti wallis befektetésüket :-) Nem lényeg ,valószínü csak feldumálták ahogy az iskolapélda alátámasztja. A jövő héten a 200 forintos rv-ek között lesz a 4ig ,akko ! Az is az égig lett kornyikálva :DDD
Még 30% zuhé simán benne van igen rövid távon ! Nincs ami megfogja ,de ezt látja mindenki és a wallist az a pár dühös részvényes nem érdekli máskor sem ,most meg végképp !
Alig másfél hete jeleztem a 8x rezgéset . Tudom nem tetszett . Most még aki tényleg tartotta az jobban teszi ha dobja ,mert áprilisra 40 ft alatt lesz a wallis és nem fog fordulni utánna pedig nincs lehetőség kiszállni ebből az alacsony likviditású papírból . AZ AUTOWALLISSAL MINDENKI CSAK PÉNZT ÉGET ! Végül is adót realizálni kiváló :-)))
marslako2 vasárnap, 19:07Előzmény: #18126 robiszalka#18127 Bocs azt hittem eladni akarsz:-)) Venni jobb lett volna pénteken, holnap vélhetően felfele megy:-)) Ez a csávó hogy nem égette még el az összes pénzét? Elképesztő idegesítő ember lehet az életben...8ft osztalék...persze, ilyenkor HA! lenne is osztalék 3 forint lesz az...ÉS! ezt úgy mondom, hogy nekem is van sajnos wallisom...
AutoWallis