Bár rulett, de én vettem belöle a héten. Abban bízom, hogy a bux kitörésével, és ATH fölé húzásával ezt is megfuttatják, mikor már minden mást meghúztak. 4ig, opus ralliztatása megindult. Csak felkpa az árhullám minden szemetet, vele ezt is?
Ez a baj a magyar és a régiós cégekkel: nagyon hiányosak és átláthatatlanok alapvetö információk, amik egy befektetési döntéshez szükségesek. Én most egy görög olajfinomítót néztem ki magamnak, amiröl elég részletes infókat találtam, de még ott is hiányzik két alapvetö infó: insider akciók és a short interest rate. Hät sajnos ez van a nem magországok cégeivel, így nem is csoda, ha alacsonyabban vannak árazva,mint nyugati magországi társaik.
apportokat úgy számolnak, ahogy akarnak, ráadásul az bruttó érték A könyv szerinti érték fogalma világos? http://www.szamvitelnavigator.hu/2012/07/szamviteli-alapfogalmak-ezt-mindig.html Egyelöre én csak tippelni tudom a meglévö adatok alapján, hogy valahol 20-70 Ft közt lehet. De azért baromira nem mindegy, melyik szélsöséghez áll közelebb a fentiek közül.
AutoWallis