Basszus ez így van, egyedül az OTP nem szemét tolvaj papír!! Még júniusban 11ezer Ft volt. Most 15ezer. Meg nem roggyant egyszer sem!!! De hát már csak ilyen az emberi természet, gyorsan akar óriásit keresni a sok szeméttel, aztán nyakig beleragad a szarba 🤮
103 35000 eladó basszus ki a gránát szórja. 2022 ben se fog innen megmozdulni. Nyomtatnak még 200 millió papírt, csak legyen hülye aki meg vegye. Én már sztorijukat nem eszem meg. Mi lenne jó most holnap esetleg a SET jőn bele egy több milliárdos cég. Most minden papírnál pangás van. Enefi meg vasárnap rakta ki a híreket, ezt a megmozdulást sem értem. Hétfőn rakja fel lehet nem 405 ön áll. Az egész BÉT NAGY NULLA MOST!
Ok mi a szart keres PRÉMIUMBA? Ilyenkor miért nem vizsgálják ezt a céget??? Mit keresnek a tőzsdén? Tudom pénz kell tőlünk. Mennyit tegyünk már bele? 66 milliárdot?
Itt mindenki bukóban adja el. Ez a cég amit itt produkált, BÉT-en egyedi. Legnagyobb lehúzás itt megy. Hiába veszi meg 103 on lemegy 101 re. Az a baj, hogy ez már ami itt van nem nevetséges. Nem szabad venni, vegyék magukat észre. HÉTEN NE VEGYEN BELŐLE SENKI!
AutoWallis