Errol is beszeltunk mar,hogy mi nem tudjuk kiszamolni mennyi lehet a pontos erteke.Tobb mint 25 eve epitik fel es folyamatosan valtozik es novekszik.Ezt nem lehet ugy kiszamolni,hogy csak az arbevetelt nezed es pl azt,hogy mennyi szerviz van meg ertekesitesi pont stb...azert bonyolultabb muvelet.Q4 utan biztos jon majd ki elemzes.
Ez nem csak errol szol ide jon hazudozni,hogy en eladtam csinalja erdekbol a panikot.Nem adtam el ma meg vettem is 226ft-on be is irtam.Viszont tenyleg felesleges leallni ilyen IQ huszarokkal vitazni mert tudjuk miert jonnek.
Lassan a topic gazda moderálhatná a fórumot ami hűen tükrözi a teljes irigy arrogáns magyar társadalmat. Itt van végre egy jó cég amiben vagy látsz vagy nem fantáziát. Te dolgod,mint az is h veszel , nem veszel, tartod nem tartod. Felbeszélnek vagy sem! Te nyomod az entert!
Jujj..még csak az elején vagyunk..máris kezdődik a marakodás..MIndjárt szól a moderátor,aztán nem lesztek itt pár hétig..akkor ki lelkesít? Feel, én is tartom, nem 1-2 napra vettem az aprózás előtt.. :-)
Mert olyan számokkal dobálózik, aminek semmi alapja, de reményt keltő. Azemberek szeretik hallani az ilyesmit. Pszichológia. Feldumálja, hogy dobhassa a xaros kiss pakkját.
AutoWallis