Á Simone ez egy értékes cég ami még tovább fog nőni, ne mélyedj ennyire bele a részletekbe csak ülj fel a vonatra és utaz 5-6-700ftig, ha a funda ennyire érdekkel vegyél telekomot:))
Szerintem az egész cégcsoport érhet 100-150 Mrd-ot,de csak az AutoWallis nem,és eddig szétválasztották a különböző projekteket,ezért most sem számítok arra,hogy ide betolnak mindent,nálam ezért tűnik soknak az 500-as árfolyam,de persze bármi megtörténhet.
Oda nem tudok írni,mert a túlbuzgó topikgazda kitiltott azért,hogy azt írtam Metwolfnak összevissza beszél. :) . "Mint irtam mar en valahol 100mrd ft-150mrd ft koze teszem." . Ezt az egész cégcsoportra érted (gépjárműkereskedelem,wing zrt.,graboplast,kockázati tőkealap),vagy csak az AutoWallisra? Ha csak az Autora én ezt sokallom,és ide a nevéből adódóan és a tájékoztatóból nekem az következik,hogy "csak" a 4 gépjármű kereskedelemmel foglalkozó cég jelenti az AutoWallist,nem az egész cégcsoport,de még így is elérhetőnek tartok egy 300-as árfolyamot,viszont az 500-600 nagyon meredeknek tűnik 1-2 éven belül.
Kicsit probalj maskeppen is gondolkodni es tagabb ertelemben megbecsulni a cegcsoport erteket. Gondolok itt a tobb mint 25 eve felepitett halozatra ez egy komplett rendszer a kizarolagos ertekesitesi jogok stb...a szellemi tulajdon,szervizek,szalonok,ertekesitesi pontok,alkatreszuzlet halozat.... Mennyit er ez a cegcsoport? Az biztos hogy nem 50mrd ft-ot velemenyem szerint 100mrd ft-150mrd ft kozott lehet vagy megtobb.
Tényleg nem kötekedésből kérdezem,de mire alapozod az 500-600-700-as árfolyamokat? Én azt látom,hogy tavalyi évre lehet egy 2,5Mrd Ft-os nyereségük,idén pedig 3Mrd is akár,ezzel szerintem nem becsültem le őket,de ha ez így van,az részvényenként 10-11 Ft EPS-t jelent,és vadabb árazásnál simán el tudok képzelni 300-as árfolyamot is,na de 500 az hogy? Mivel nem kalkulálok amivel te igen?
Menni fog ez magatol is,tudja a tobb mint 25 ev kivalo eredmenyei repitik majd a celegyensebe Valikat. Nekunk semmi dolgunk nem lesz,itt az elejen kicsit egyengettuk az utjat de lathatjuk,hogy buszkek lehetunk ra. A BET gyongyszeme lesz tengerkek szinu Blue chip.
Ennek a részvénynek és az emelkedésnek még csak az elején vagyunk, az emelkedést önnek kell le vezényelni, hosszú lesz még az út, azt hogy meddig mehet fel azt mindketten tudjuk de én biztos hogy nem fogom beírni, majd ráérnek 2-3 hónap múlva megtudni:))
AutoWallis