Az én zsebem üres mint a templom adomány perselye. És amúgy sem érdekel a papír még ilyen tularazott állapotában ;) (valós érték x prezi, pr cikk és Székely hazugságdiszkont)
11 milliós a forgalom.... nem sokan veszik napira. Ilyen max néhány ezres darabokat vesznek a kicsik napira a nagyobb pakkokat általában a karmester intézi... Vett ma valaki mondjuk 10K-t?? mint "nagyobb" pakk :-)
Nem tudom hol lehet feljelenteni, de biztos van olyan házmester itt aki igen ;) 120 törik, akkor új fejezet nyílik a BÉTen az autózás történetében ... Feel pedig megint vághat a pénteki céláron. Ugyanis 10% feléért is beadják már akik napira veszik.
Most viszont erősen növekszik az eladói oldal. Hamarosan beszállhat mindenki az autóba, hogy Müllner úrral együtt utazzon :-) Egyébként ez a könyv szebb mint mikor senki nem áll az eladói oldalon csak dobálgatja a pakkokat..... Holnap írok Székely úrnak mert nem intézkednek, hogy a BÉT oldalán VALÓS adatok szerepeljenek. Nincs rá idejük. Ezért hol lehet feljelentést tenni!? :-)
Hidd el egyutterzek...nem mintha segitene barkin is. Az elmult hetek lassu csorgasa ami jellemzi a portfoliomat, engem sem tesz boldogga....es akkor finoman fogalmaztam.
AutoWallis Nyrt+topic