Ormosy 300Ft-os árfolyamot tartana elfogadhatónak 2025-ig, nekem 240-et mondott a brokesz 2025 elejére. 2025 után elvileg nincs akadálya az osztaléknak sem.
igen, az volt a mondás, hogy a 2024-es vállalati mrp alapja egy srv lesz. na most papíron ezt már le kellett volna tudni. ez a bajom Székely Úrral, hogy már azt sem lehet elhinni amit kérdez. ettől még fundásan jó, "fülesem" szerint 2 éven belül 240Ft körül lehet és nem a magyar piac miatt.
igen, alapvetően van egy bizalmatlanság, amit Ormosy és Székely tudatos vagy nem tudatos cselekedetei okoztak. Az árfolyam már rég kitörne, ha nem lenne ez a billegés. Én most beftan-nál voltam, aki megerősített, hogy még a tegnapi vételeim is jó helyen vannak. Jövőre mennie kell és nem 5-10%-ot.
Sokan hisznek a 200-as árfolyamban,de kivárnak,majd akkor fognak belépni,ha nagyobb forgalom mellett folyamatosan emelkedik.Addig viszont a kis forgalom miatt a 3-4 ezres tételek dominálnak és alakítják az árfolyamot.
https://invst.ly/12j7qh így állunk most, krvára át kellene már vinni a kék szaggatott vonalat, ami a csatorna fele. ehhez egy 122-124 már elegendő lenne, de ha a húzzák az időt, fentebb kerül a tető is.
AutoWallis Nyrt+topic