Lehet, hogy EURUSD befejezte a korrekciót és fordul. M15-ben mintha leading diagonal alakulna, talán azt is érdemes lenne megjátszani, de még én is törpölök rajta.
Engem kiraztak a mai leszurassal. Es nem is a legjobban sikerult kilepni a certibol Borzaszto gyorsan tud mozogni Ezt ma jobban is lehetett volna csinalni. De azert nen volt rossz kor. Kivancsi vagyok a folytatasra mennyire befolyasolja majd az eur/usd
Egyébként jellemző, hogy aranka mennyire beszűkült az elmúlt időszakban, mert a 200 meg a 100 napos is pont itt van az árfolyam útjában.. egyik kb 1795 (MA200) a másik 1799 (M100), ha ezeket erőből átlövi, akkor talán egy időre long lesz..
Köszönöm! Az igazi az lenne, ha ezt a hosszútávút is validálná, akkor 36 dollár körüli célárak is realitást nyerhetnek. Én ma nap végén a biztonság kedvéért realizáltam, nem biztos, hogy egyből ki tud törni, illetve ha ki is tör, még lehet belőle visszateszt. Meglátjuk holnap hogy mozog, de eddig bíztató. http://keptarhely.eu/view.php?file=20211013v01x10nag.jpeg
Semmi gond, figyelek, szűk a stop.. Én is lefelé vártam nagyobb idősíkon, de nem eddig nem akart esni... Engem nem érdekel merre megy, csak menjen... Viszont ha a részvényeket adják, és most elég rendesen adják... szerintem a lóvét valahova ideiglenesen relokálni kell, és ahhoz a színesfémek most jó áron vannak.
Mindig megfogadom, hogy nem ugrálok annyit az aranycertiben, de sose bírom ki, pedig vastag százalékokat hagyok ott mindegyik eladásnál. De szerintem is lesz még legalább egy visszakör
Arany-Ezüst