Nem tudom higy mi mozgatja a piacot, de olyan mintha az inflacios adatot nem tudtak volna hova tenni Pedig rosszabb lett a vartnal. A vart is eleg magas volt szoval brutal ez a napon beluli mozgas szerintem Sajnos későn alltam be a certibe. Igy otthagyott
Úgy tűnik csak él az az alakzat, sőt egészen speckó, lehet belőle egy fordított duplavállas is, így még van idő vásárolni, hátha lesz ma már jegyző. Bíztató, hogy az esések inkább csorgások, amikor indul, akkor meg repül. EURUSD is ismét a kitöréssel próbálkozik. http://keptarhely.eu/view.php?file=20211013v00xc5ia0.jpeg
EURUSD megindulni látszik, ha így marad, akkor csak egy korrekciós csatorna volt az elmúlt napok mozgása és még 5 hullám hiányozhat belőle lefele (az még 1 hétig is eltarthat). Ez pedig egy darabing még a nemesfémeket is nyomhatja és a mostani szintektől mélyebbre is kerülhetnek. Így a fordított fej-vállak is megkérdőjeleződhetnek. Ha viszont ezek mégis validálnak (nem mennek olyan mélyre, mint ami akár az EURUSD-ből adódhatnak), az relatív erőt jelenthet, utána erős megindulás jöhet, amint ezüst is kitör a csökkenő csatornájából. Persze most meg nincs árjegyző, szerencsém, hogy nem hoztam át tegnapról a certit.
Ma még bővítettem, de végül 22,8-nál zártam a teljeset. Van rá esély, hogy ebben a jobb vállban is egy fordított fej-váll épülget - ez esetben abban is hátra van még a jobb váll, közben EURUSD is kitöréssel kacérkodik. Annak a sorsa komolyan befolyásolhatja Silvert is.
Nekem is 13 és 14 van listán. Egyelőre csak figyelek , pénteken eladtam. Arany is topog egyhelyben meglátjuk mi lesz , ezüstöt 22,5 körül szerintem elkezdenèm csipegetni
Nekem most 14-es van, elég nagy benne a tőkeáttétel. Ennek 21,35 a KO-ja, de ha 22 alá visszanézne, akkor a longokat még egy kicsit hanyagolni kell, szóval ez alatt újratervezés. A pénteki csúcs felett viszont már kitörés van és újabb mélypont akkor már nem várható szerintem és valóban hármassal kezdődő célárak is célkeresztbe kerülhetnek.
Arany-Ezüst