Tudom már tapasztaltam , de azzal semmi gond nincs, benne van, viszont mindig amikor leülök és keverek magamnak egy gin tonicot és tömök egy mentás dohányt , fölrakok valami cool jazz CD-t.... minden tökéletes ez a szar meg 1 perc alatt elveszi a jó számízemet, na ez a probléma, de Én vagyok a hülye, hogy ránézek.... bent van a stopp azt jóccakát.
Törölt felhasználó2014. 10. 10. 20:07
Ma nem volt nagy stresszezés az arany ezüst árfolyamában.
De Ezek az árucikkek ilyenek.
Nagyon nehezen kereskedhetők. Szinte csak skalpolni lehet.
Azt is inkább délelőtt, usa nyitás után "megbolondulnak"
Törölt felhasználó2014. 10. 10. 19:45
Azért ez f@sza, mielőtt eljövök melóból 1% fölötti plusszban a gáz, mire hazaérek 0-ban mire leülök nézelődni csak az t látom, hogy üti a napi aljat nulla forgalommal pffff.... kicsit idegesítő, de hát ez egy ilyen dolog.
es meg fogom is....
szerintem es meg nehany alapkezelo szerint is....
Azert ennel kocsit bonyolultabb, mert ugye menedzselni kene azt a pozit ugyesen....
Mar bejott, mert van 1 jo belepod, mostmar csak az a kerdes mennyit hozzol el abbol amit a piac felajanl....., ezt pedig tanulni kell es ez nagyon szemelyiseg fuggo.....
(ezt sokkal nehezebb megtanulni mint, hogy mikor milyen iranyba lepunk be a piacra...)
Talan erdemes volna leirogatni, hogy miket gondolsz mondjuk zarasban, nyitasban (eu,amcsi) es, hogy miert dontesz a tartasnal es esetleg amikor zarsz miert is zarod majd....
(csak 1 otlet)
Egyelore a nyitas elotti SPY premarket futures vadul szakad,
SPY -0.5%, a
NASDAQ meg -1.0% korul esett.
Es ahogy megy az ido, az eses mintha gyorsulna.
Meg az is elofordulhat, hogy ha ez a felelem-sokk erosodik, akkor mar nyitasra az utolso support letorik...
ahhoz kb. -1.1% kell SPY-ban,
Egy spekulans feljegyzesei
...mit is irt Livermore a nyugton ulesrol???
kivancsi leszek meddig birsz ulni benne......
;)
egyebkent ules kozben igazan konnyu olvasni es talan hasznosabb mint bamulni a grafikont folyamatosan....
link
72. oldaltol mondjuk a 80.-ig....
(ha pedig csak 1etlen konyvet vehetnek meg a kereskedesrol, akkor ez lenne....nekemez a konyv megvan par fele keppen...)
Arany-Ezüst