Na én is megnéztem a nettó vagyon 75.642.500 euro. Tehát kb. Igazad van, de szerintem még hozzávehető a kb netto össz 20 milliárd vissza nem térítendő támogatás, így már kijöhet amit saccoltam, egy 47 milliárd, ami 1000 ft/ rv
Én hiszek Neked, de meglepődtem, hogy az eladósodottsáhi ráta közel 2/3-ad lenne? Továbbá bizonytala a füredi kb 2 milliárd, a világosi kikötő 1 milliárd és a két szálloda projekt 10-10 milliárd körüli vissza nem térítendő támogatása? Szerintem, ha -ami most valószerűtlennek tünik - kormányváltás lenne,ezek akkor sem visszavonhatók.
vagyon plussz pénz 45-50 millárd. ??? 2020-as féléves jelentés alapján: 65 milliárd pénz plussz ingatlan 58 milliárd ingatlan 7 milliárd ,pénz" 70 milliárd bruttó eszköz 43 milliárd kötelezettség 27 milliárd részvényesekre jutó tőke Ebben még nincs benne a támogatás és nem is lesz egy jó ideig.
Ilyen "forgalnas"napokon döbbenek rá, hogy milyen "hatalmas"összeget invesztáltama cégbe, amit a piac 14 milliárdra taksál, miközben vagyon plusz pénz 45 - 50 milliárd.
hát engem nem érdekel ám ki mit szenved a +-al. De ha valakinek bogarat ültetek a fülébe, és már ránéz magának a részvényre, akkor már sikeres volt a beírásom :)
Appeninn real